The New Douglas și câteva amintiri de beauty

The New Douglas și câteva amintiri de beauty

Aveam 18 ani când am făcut prima călătorie în afara țării; ajungeam în Germania, iar primul lucru pe care mi l-am cumpărat acolo au fost câteva geluri de duș și alte trebșoare frumos mirositoare din Douglas. Pentru o adolescentă de “după Revoluție”, arsenalul de beauty însemna prea puțin în comparație cu ceea ce vedeam acolo. Au trecut anii, dar senzația pe care am avut-o când am pășit prima dată în acel magazin nemțesc Douglas continuă să mă însoțească. Și a fost cu mine și la momentul lansării The New Douglas.

Mă anim de fiecare dată când intru într-un Douglas, chiar și acum, după alți 18 ani trecuți de atunci. O să râdeți, poate, dar am păstrat multă vreme ambalajele produselor cumpărate atunci; mărturisesc că am făcut-o și ca semn de mândrie femeiască de a fi avut și folosit cosmeticale străine. Și nu mi-e jenă să recunosc că și acum mai am momente când nu m-aș despărți de diverse ambalaje.

Oricum, întâmplător sau nu, la fix 18 ani de atunci, m-am bucurat să particip la evenimentul Douglas, în cadrul căruia unul dintre cele mai importante nume din industria mondială de frumusețe a lansat și în România noul concept: un spațiu premium dedicat frumuseții moderne.

Trei sunt lucrurile care caracterizează această schimbare: un nou logo, o nouă declarație de misiune și un nou limbaj vizual. Cu alte cuvinte, ce vor vedea schimbat consumatorii este logoul, acum fiind unul care exprimă relația apropiată pe care Douglas o are cu cei care îi calcă pragul – prin unirea literelor D și O; totodată, noul logo este scris cu majuscule, iar în estetica sa se combină elemente tradiționale cu moderne.  But do dot worry: cea mai cunoscută trăsătură a fostului logo Douglas, tonul specific de verde mentă, este păstrată :)

Dar cred că ceea ce-mi place cel mai mult din toată această schimbare #FORWARDBEAUTY e atitudinea pe care Douglas îi încurajează pe clienți să o aibă: aceea de încredere în propria frumusețe. Să sprijini unicitatea, frumusețea în toate formele sale, să transmiți încredere și mesajul că poți fi ceea ce îți dorești, pentru că vei fi frumos, mi se pare extrem de emoționant.

Emoționante sunt și vizualurile alb-negru pe care celebrul fotograf Peter Lindbergh le-a realizat cu modele internaționale de top și în care a captat frumusețea naturală, autenticitatea acestora: Cara Delevingne, Amber Valletta, Alexa Chung, Lineisy Montero, Jon Kortajarena, și influencerul german Caro Daur. 

Până la sfârșitul anului 2019, toate cele peste 2000 de magazine Douglas din Europa vor fi renovate cu noul logo și vor primi noul look. O mulțime de noutăți de toamnă și nu numai vă așteaptă pe rafturi; eu am deja un wishlist luuung cât o zi de post. Am, de asemenea, și câteva produse marca Douglas sau mărci exclusive din Douglas despre care abia aștept să vă vorbesc.

Până atunci, însă, dați o raită printr-un Douglas. Cu siguranță veți găsi inspirație pentru a vă simți frumoși.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.