Tezyo Real Glam: tu știi cum să strălucești?

Tezyo Real Glam: tu știi cum să strălucești?

Pe cât de mult îmi place să urmăresc tendințele, pe atât de mult îmi place să mă simt bine, confortabil. Tocmai de aceea, în măsura în care se poate, am încercat mereu să mă ghidez după principiul sănătos că, dacă mă simt bine, arăt bine. Iar în cadrul evenimentului Tezyo Real Glam am văzut fix asta: persoane care se simțeau excelent în ceea ce aleseseră să încalțe și să îmbrace, fie că vorbim de slip-ons, de sandale – chiar dacă afară era încă zăpadă, sau de pantofi cu toc cui.

Eu am ales un soi de Oxfords, în care mă simt excelent. Și uite așa, chiar și în niște pantofi aparent banali m-am simțit Real Glam, pentru că am ales ceea ce mă reprezintă și am putut să mă concentrez la alte lucruri (nu la a-mi menține echilibrul pe tocuri, spre exemplu, lucru ce îmi e aproape imposibil…).

Serios, aruncați-mă în niște haine strâmte, în miezul zilei, sau pe niște tocuri incomode, care arată al naibii de bine și mă prezintă în fața lunii mai înaltă și mai slabă cu câteva kilograme, că m-ați nenorocit. Dați-mi o cămașă sau un tricou cool, alături de niște pantofi sport șmecheri sau o rochie feminină, la care să încalț o pereche de cizme din piele întoarsă și o să vă vedeți fericită. Firește că am și eu momente în care mă mai abat de la stilul care mă caracterizează, dar chiar și atunci când fac asta, o fac pentru că așa am chef, nu pentru că o impune codul unui eveniment sau pentru că “așa trebuie”.

Ei, vă imaginați că, atunci când am văzut un spot publicitar în care fix asta se transmitea, am zis: Jos pălăria! Strălucirea fiecăruia, Real Glam, așa cum se numește și campania Tezyo by Otter, nu e inventată de designeri, așa cum nici stilul nu e. Și fix aceasta e ideea care se află la baza campaniei: stilul este oriunde și oricând. E la birou, pe stradă, dimineața și seara. Adevăratul stil e real și fiecare și-l creează.

Și mă uitam peste multitudinea de modele de încălțăminte și mă gândeam că e imposibil să nu îți găsești punctul de întâlnire între ceea ce te face să te simți bine și ceea ce îți dorești să porți. Nu vă mai spun că am un wishilist infinit de pantofi pe care vreau să mi-i cumpăr, însă tot către casual mă îndrept. Magazinele Tezyo sunt clar o opțiune perfectă, dacă ești în căutare nu doar de pantofi, ci și de #RealGlam.

În plus, la TEZYO există o selecție de branduri internaționale, precum Epica, Le Colonel, Geox, Otter, Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Pepe Jeans. Și sigur ai un magazin Tezyo pe lângă tine, pentru că este prezent în toate locațiile-cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 31 magazine multibrand în România și 4 magazine internaționale (Viena, Cehia și Brno).

La final, o fotografie cu subsemnata, grație organizatorilor. Și nu e ăsta cel mai frumos wall?

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.