O soluție rapidă pentru un ten impecabil și în vacanță

Ah, vara, anotimpul meu preferat, cu vacanțe și călătorii spontane, atât de frumoase și care ne lasă cu atâtea amintiri de pus în album. De câte ori nu vi s-a întămplat să primiți un telefo și să fiți pe drum rapid? Iar când bagajul e gata cât ai zice “vară”, de ce n-ar fi la fel şi cu produsele de îngrijire a tenului?

E dificil să luăm cu noi toate produsele preferate, aşa că avem nevoie de o soluție simplă pentru că tenul să fie la fel de strălucitor şi în absența unei rutine complete de îngrijire a tenului. Ten frumos și impecabil și în vacanță? Da, se poate!

interior-niveaNIVEA ne propune o soluție eficientă şi rapidă pentru ca tenul să strălucească şi atunci când suntem departe de casă: kit-ul de îngrijire a tenului pe timp de vară alcătuit din Apa Micelară 3în1 şi BB Cream 5în1.

NIVEA Apa Micelară inovatoare 3în1 curăță eficient şi hidratează. E potrivită chiar şi pentru zona sensibilă a ochilor, nu trebuie să o clătești. Micelele, Dexpantenolul şi Uleiul din semințe de struguri mențin tenul curățat în profunzime, hidratat şi protejat împotriva oxidării. Are un preț recomandat de 18,9 lei (200 ml).

NIVEA BB Cream 5în1 hidratează fără să încarce tenul. Provitamina B5 îmbunătățeşte capacitatea pielii de a se hidrata şi stimulează regenerarea celulelor, untul de shea răsfață tenul cu un complex de glucide si vitamine ideal pentru o îngrijire completă. Combinația de micro-minerale şi pigmenți de culoare permit produsului să împrumute proprietățile unui fond de ten, acesta reuşind să acopere cu succes micile imperfecțiuni, petele sau zonele roşii. Produsul este disponibil în două variante: light şi medium to dark, cu un preț de 21,82 lei (50 ml).

Weekend perfect să aveți, cu călătorii frumoase!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.