Un nou bărbat în viața mea

Da, dragile mele. În viața mea a intrat, de o săptămână, cineva special. Când îmi doresc, e tandru, blând, pasional, mă răscolește și mă alintă cum nu mi se întâmplă des. Alteori, e intens, sălbatic, dens, îmi dă fiori. E noua mea dependență și nici nu am de gând să renunț vreodată la ea.

Ei, nu, nu e un bărbat, dar, da, există lucruri în viața asta care o fac mai frumoasă. :)

Cafeaua e, pentru mine, momentul în care îmi pun ziua la cale, în care sunt eu cu mine în fața unei cești aburinde. Cafeaua îmi dă, de asemenea, prilejul să mă regăsesc de-a lungul unei zile. Fie că mă opresc din agitație, fie că lenevesc cu o carte bună lângă, fie că mă trezesc din amorțeala unei după-amieze leneșe de weekend sau mă încarc cu energie după două ore de aerobic, cafeaua e momentul meu cu mine, răsfățul meu delicios. Și fără (prea multe) calorii, în funcție de poftele momentului.

Primăvara aceasta a încept pentru mine cu o mare surpriză coffee related. Mai exact, cu un aparat TASSIMO și cu multă cafea delicioasă CARTE NOIRE, care completează acum gama de băuturi disponibile pentru Tassimo. 

N-o să vă ascund că am fost destul de sceptică despre împrietenirea mea cu acest aparat. Vă spun și de ce: în primul rând, sunt foarte, dar foarte pretențioasă la cafea. Ca să-mi placă trebuie să fie într-un mare fel, iar când o descopăr, îi rămân fidelă ani de zile. Mai avusesem astfel de aparate de cafea, de la cele cu design drăguț… și cam atât, la cele atât de complicate, încât făceau cafeaua să pară o corvoadă. Așadar, în ultimii ani, am folosit un filtru de cafea din acelea obișnuite.

Cu inteligentul TASSIMO, însă, chiar s-au schimbat lucrurile. Cafeaua e una dintre cele mai bune băute de mine vreodată și nu degeaba CARTE NOIRE e cea mai iubită cafea premium din Franța.

Cum spuneam, Carte Noire completează gama de băuturi disponibile pentru aparatul TASSIMO, ce cuprinde, în acest moment, branduri recunoscute la nivel internațional, precum Jacobs, Milka şi Twinings.

Coffee Bean

În România, cele două sortimente lansate sub marca Carte Noire sunt Café Long Délicat şi Carte Noire Café Long Intense. Acestea sunt disponibile sub formă de T-discuri pentru aparatul TASSIMO. Iar eu am început să consider aceste T-discuri drept una dintre cele mai tari invenții ale lumii moderne.

tassimo-colaj

Și când zic că e inteligent, știu eu ce zic. Aparatul ăsta (care mai e și roșu, groupie cheer!) se diferențiază prin tehnologia INTELLIBREW cu care este dotat. Pornesc aparatul, bag discul, iar Tassimo citește codul de bare de pe cafea/ciocolată/ceai și știe exact ce și câtă apă să folosească și când să se oprească.

Tassimo este o combinație între cea mai nouă tehnologie Bosch şi cea mai înaltă calitate a cafelei Jacobs Krönung, gustul fin al ciocolatei Milka si aroma de fructe specifică ceaiului Twinings. Toate acestea au constituit un avantaj competitiv ce i-au adus pozitia de lider de piață la numai 2 ani de la lansare.

tassimo-1

tassimo-2

tassimo-3

tassimo-4

tassimo-5

tassimo-6

tassimo-7

tassimo-8

tassimo-9

tassimo-10

tassimo-12

tassimo-13

tassimo-14

tassimo-15

tassimo-17

tassimo-19

tassimo-20

După cum vedeți, am și o nouă cană preferată, din porțelan pictat manual, pentru dimineți frumoase din cale-afară. Iar dacă vă întrebați, domnul din imaginea de cover face parte din trupa lui Dan Puric și, alături de frumoasa lui colegă, a avut un moment artistic tare frumos în cadrul evenimentului de lansare.

Iar evenimentul a fost din cale afară de plăcut, într-un loc tare simpatic, în care eu nu mai fusesm, Maison 13.

colaj-tassimo-2

Frumos, frumos, frumos. Și delicios :) Vă recomand Carte Noire și Tassimo pentru momente mereu speciale.

O săptămână minunată să aveți!

5 comentarii

  1. Hahaha…catchy titlu.
    Imi place cafeaua, dar prefer intotdeauna un barbat – daca trebuie sa aleg.:))

  2. Mi-a placut tare mult evenimentul, a fost bine gandit! Cat despre Tassimo, a fost dragoste la prima cafea:). Pup!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.