Un produs bun pentru vremea rece

Chiar dacă, în ultimii vreo doi ani, m-am obligat, de-a dreptul, să-mi placă iarna, în continuare sufăr, când se instalează frigul. Iar suferința ema e vizibilă. Imunitatea mi se duce în cap, mă mai pricopsesc cu câte un coș, două, trei, am pielea foarte sensibilă la frig, indiferent ce produse folosesc.

Nu mai vorbesc despre mâini, care suferă, bietele, rău de tot. La fel și părul, mai ales că, lung fiind, se electrizează, de la îmbrăcăminte, sau se irită, de la căciuli și glugi. Ce să mai, iarna vine la pachet cu o mulțime de neplăceri, la capitolul look.

Și cum mi-am tuns ceva din păr, acum vreo două săptămâni, acum m-am setat pe îngrijire mai intensă. Și mi-a atras atenția un produs pentru îngrijirea scalpului, de la unul dintre brandurile mele preferate. Este vorba despre Balance Scalp Energy Serum, de la System Professional.

E un serum intensiv de fortificare a parului cu formula patentată, ce oferă mai multă forță pentru parul firav, în timp ce curăță scalpul și reduce căderea părului cu până la 50%. Are un preț recomandat de 147 lei și se găsește în saloanele care comercializează SP.

SP_Balance-Scalp-Energy-Serum-147-lei

Sinceră să fiu, tot ce am folosit de la SP mi-a făcut foarte bine: de la măști la șampoane, au rămas în top produse pentru păr. Serumuri nu am încercat, așa că am un motiv și mai bun. :D

În aceeași ordine de idei cu care am început, pe mine mă cam sperie frigul de afară. Nu am nimic cu ploaia, chiar îmi place și, cum spuneam, și cu frigul încerc să fac pace. Dar combinația ploaie, vânt și drumuri de făcut, plus stat în săli neîncălzite corespunzător pe mine mă cam termină.
Voi cum luptați cu frigul ăsta urât și ploios?

Kisses, să aveți o noapte bună și o zi perfectă!

Sursa foto deschidere © Shutterstock.com

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.