O nouă gamă Syoss pentru problemele scalpului

Dacă vă confruntați cu probleme ale scalpului – iritații, eczeme sau mătreață, e bine să știți și să încercați noutatea Syoss: gama profesională pentru una dintre cele mai neplăcute probleme de hair beauty.

Și să nu ne ascundem: se pare că una din patru femei se confruntă cu mătreața, iar aproape jumătate dintre noi recunoaștem că avem, în general, probleme cu scalpul…

Iar principala provocare când vine vorba de mătreață este recidiva – în special dacă nu sunt îndepărtate cauzele formării ei, indiferent de produsul utilizat.

Syoss-Anti-Dandruff-Platin-Control-100_high-res

De aceea, Syoss a dezvoltat o nouă soluție profesională de îngrijire a părului – gama Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100, compusă din două tipuri de şampoane anti-mătreață, cu protecție anti-recidivă timp de 8 săptămâni.

Formula luptă împotriva mătreții și a cauzelor formării ei, înlătură cu până la 100% eficiență scuamele de la prima spălare, calmează și restabilește echilibrul de hidratare al scalpului, redându-i aspectul sănătos.

Inovația Zinc pyrithione din formulă este un complex cu proprietăți anti-fungice și bacteriostatice, creat special pentru a acționa pe termen lung împotriva cauzelor mătreții (uscăciunea pielii, problemele fungice de la nivelul scalpului etc).

Șampon anti-mătreață uscată Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrem, 500 ml, preț: 17,49 lei

Șampon anti-mătreață grasă/severă Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Anti-grease, 500 ml, preț: 17,49 lei

O noutate care sper să vă fie de folos.

Să aveți o săptămână perfectă în continuare!

Hai problem cover image via © Shutterstock.

2 comentarii

  1. sunt minunate si foarte eficiente aceste produse

  2. Buna seara!! Scuze de deranjez.eu am problema parul cauzelor mătreții .. Si eu vreau , Șampon anti-mătreață uscată Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrem, 500 ml, preț: 17,49 lei

    Șampon anti-mătreață grasă/severă Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Anti-grease, 500 ml, preț: 17,49 lei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.