Swarovski, a love affair. Și de ce trebuie să ajungi în magazinul Unirea...

Swarovski, a love affair. Și de ce trebuie să ajungi în magazinul Unirea…

Primii mei cercei Swarovski, phuaaa… Îi iubesc mai mult de fiecare dată când țin în mână cutiuța aceea albastră. Am păstrat până și ambalajul în care a venit cutiuța. Și îi iubesc nu doar ca obiect, ci pentru ceea ce adună în ei. Cel mai important om din viața mea cred că se stresase un pic ca să mi-i ia, un pic mai mult. Mult. Dar nu atât de mult pe cât i-am iubit eu și pe cât continui să-i iubesc.

Nu mă atașez de obiecte în sensul acela clasic, ci doar am foarte multă grijă de ele și cred că în obiecte rămân impregnate energii și amintiri. Și atunci, dacă obiectele s-ar strica, o parte din trăiri și din amintiri ar fi mai greu de recuperat.

E hilar, însă mi-a fost atât de teamă să nu îi stric, încât îi port foarte rar. Dar la ce concluzie voiam, de fapt, să ajung? Că unele cadouri, dacă sunt dăruite din inimă și alese cu atenție, rămân cele mai frumoase cadouri.

Cred că au trecut vreo nouă-zece ani de când am primit acei cercei, însă sunt și acum în stare perfectă. Sunt două perechi de cireșe, confecționate din cristale swarovski de culoare verde și roșie. Sunt delicați, feminini și, oricât de primăvăratici ar părea, îmi place să îi port în toiul iernii, atunci când zăpada-i mare și multă, iar gerul, năpraznic.

swarovski bijuterii cercei

Cea de-a doua pereche de cercei Swarovski a fost cadoul oferit de părinții mei, de ziua mea. Sunt bleu, se prind cu tortiță și mi se pare că se așază perfect indiferent de ce haine am pe mine. I-am purtat destul de mult, în special vara, cu tricouri simple, albe și cu jeans, sau la ținute office, în special alături de cămăși în aceeași nuanță, însă merg la fel de bine cu rochii sau bluze romantice.

Cea de-a treia pereche de cercei Swarovski e primită recent, la deschiderea magazinului Swarovski din Unirea Shopping Center. Dacă aveți drum prin zonă, și e imposibil să nu aveți (mai ales în această perioadă), vă sfătuiesc să intrați. Cu siguranță veți găsi o mulțime de lucruri care vă vor plăcea, dar și multe idei de cadouri pentru cei dragi. O să vă îndrăgostiți cu siguranță de colecția nouă, mie mi-a rămas gândul la o brățară, la o altă pereche de cercei.

swarovski bijuterii cercei

Și apropo de asta, alături de acei cercei, am primit și una dintre cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun: un fulg Swarowski, delicat, delicat, delicat.

Așa că, fie că sunteți în căutare de cadouri frumoase și delicate pentru cei dragi, fie că vreți să vă faceți vouă un cadou, magazinul Swarovski din Unirea, situat chiar la parter, sigur vă va fi o bună sursă de inspirație și de shopping.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.