Cum obții pectorali perfecți în 60 secunde?

Eşti bărbat şi vrei să pari mai dotat decât eşti? În partea superioară a corpului, cel puțin? Nimic mai simplu: foloseşti un sutien push-up. Da, ai citit bine. Acum există un sutien push-up pentru bărbați… Mă rog, un top/tricou cu push-up, care să creeze iluzia unor pectorali lucrați în ore chinuitoare de tras la fiare, în sala de fitness. 

În ce gaură de animal subteran oi fi trăit până acum, de ochii mei n-au văzut minunăția numită sutien push-up pentru bărbați? Orae cum mă pot numi specie evoluată, avînd în vedere că drăgălaşul meu creieraş n-a înmagazinat informația cu privire la pectoralii bombați artificial de care se pot bucura masculii odată cu apariția acestei minunății?

Pectorali mai mari – aceasta e explicația pentru care a fost inventat sutienul push-up pentur băieți. Britanicii de la Funkybod sunt cei care au inventat the push up for men.

Sutienul push-up pentru bărbați costă 48$ şi e disponibil alb, negru şi gri.

Iar în cazul în care vă e teamă să nu creați un dezechilibru între partea superioară şi cea inferioară a trupului de zeu, există o soluție. Slipul cu… push-up. Up in the sky, mno…

5 comentarii

  1. as vrea si eu toate culorile, se pot comanda in romania ?

  2. Am mai vazut asa ceva…dar nu cred ca as suporta sa imi vad sotul purtand asa ceva.Mai devreme sau mai tarziu tot le dai jos, si atunci ce te faci?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.