Surpriza de la Nivea / DRAFTFCB

Nu, nu obișnuiesc să ridic în slăvi agențiile, deși chiar și când eram ziarist pe marcomm, erau bucățica despre care-mi plăcea cel mai mult să scriu.

Nu o făceam nici atunci, chiar dacă aveam favorite, nu o fac nici acum. În general, și ce am de bine și ce am de mai puțin bine de comunicat către acestea, o fac via e-mail sau telefonic. Respect toate agențiile de PR, consider că e o meserie foarte grea, pentru care trebuie să ai infinite calități.

De data aceasta însă, trebuie să imortalizez și în scris real-time marketingul pe care am avut foarte plăcuta surpriză să-l experimentez ieri, grație Nivea și DRAFTFCB.

Pe scurt, povestea e așa: am scris un text cu favorite, cu multe favorite. Folosesc multe produse cosmetice și de îngrijire și-mi face plăcere să vă povestesc despre ele și vouă, cititorilor mei.

Așadar, am dat publish textului și mi-am continuat ziua. Niște ore mai târziu, la ușă îmi suna un curier. Cu ce? Vedeți în fotografia de mai jos:

DRAFTFCB

Pe bilețel scrie: “Și dacă tot vorbim de preferate… :)”.

Da, am scris despre Nivea pentru că folosesc produsele lor, pentru că e unul dintre brandurile mele preferate, așa cum sunt multe altele.

Cumva, să dau mai departe experiența mea cu un produs ori cu altul, indiferent de brand, e micul meu semn de mulțumire pentru că mi-a rezolvat o problemă, că mi-a făcut rutina de îngrijire mai ușoară și viața mai confortabilă. Și nu mă așteptam ca, în mai puțin de două ore, să primesc un refill cu câteva dintre preferatele mele Nivea. Nu-i o valoare materială mare în sine, dar gestul cu pricina are o valoare imensă pentru mine.

Mulțumesc, DRAFTFCB! Chapeau brandurilor și agențiilor care comunică astfel.

 

6 comentarii

  1. Real time mkt done right. Si scris de mana. Cinste lor!

  2. Foarte, foarte dragut din partea lor. Eu am lip butter-ul cu caramel, care din pacate nu se gaseste si la noi :(, si il ador!

  3. Super! Asa da! Nota 10 si coronita!
    Eu ma inteleg foarte bine cu produsele pentru corp de la Nivea, dar din pacate produsele lor pentru ten nu mi se prea potrivesc. Eu tocmai ma pregatesc sa incep un lip butter, pe cel cu vanilie si macadamia si stiu sigur ca o sa imi placa, il vad numai din textura ca o sa fie salvare pentru buzele mele crapate. Stii, uite cu articolul asta m-ai facut sa vreau sa mai incerc diverse de la ei.:)

    • Și eu sunt destul de pretențioasă cu produsele pentru față, în general, dar am învățat cam ce-i face foarte rău tenului meu și mă feresc. De asemenea, am mai învățat o lecție importantă, în ultimii ani (căci nu știu dacă mă urmărești de mai multă vreme, dar am avut ceva probleme cu tenul): că un produs ce-i face unuia bine sau rău nu-i musai să-mi facă și mie la fel, că trebuie să-mi ascult tenul, așa cum trebuie să-mi ascult corpul. Ca beauyty blogger, încerc, încerc, încerc. It’s in our blogger nature :D
      Și ca să revin la Nivea, lip butter-urile lor sunt to die for, produsele de corp, la fel. Eu, de exemplu, nu m-am înțeles cu ceva gamă de șampon pentru păr șaten, în schimb mă înțeleg de minune cu gama Hydro Care. Oricum, e unul dintre brandurile mele de suflet și voi fi mereu tentată să încerc produsele care apar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.