Super cadoul de la Rimmel London sau cum să o impresionezi ca să te impresioneze

Super cadoul de la Rimmel London sau cum să o impresionezi ca să te impresioneze

Nu e un secret că primesc spre testare destul de multe cosmetice și produse de îngrijire , la fel cum e limpede ca lumina zilei că mi-am exprimat mereu părerea sinceră despre produsele pe care le folosesc, fie ele primite sau cumpărate. Cine nu a văzut clipul meu despre N E F A V O R I T E, poate să o facă oricând aici sau în următoarele ocazii când voi mai posta astfel de materiale, fie ele scrise sau video (am deja câteva produse pe lista neagră, așa că stay tuned). Dar să revin. Unul dintre cele mai frumoase cadouri primite a fost o cutie de la Rimmel London.

Nu am ascuns niciodată că e unul dintre brandurile mele preferate și m-au interesat mereu noutățile lor. Mâ mândresc chiar și cu un poster cu autograful Ritei Ora. Așa că vă imaginați că, atunci când am văzut ce e în cutia roșie pe care scria You’re the Bomb, m-am extaziat.

Ce era în cutia roșie Rimmel London?

Dincolo de multe jeleuri în formă de inimioară (pe care le-am mâncat :P), în cutia roșie și rotundă de la Rimmel London mă așteptau, cuminți, trei lacuri de unghii, trei rujuri în nuanțe corespondente lacurilor de unghii, o mascara și o paletă de farduri de pleoape, toate din colecția Rita Ora pentru Rimmel London. Demență, vă spun.

Atât sunt de faine lacurile de unghii, încât am convins-o până și pe mama, după ani de zile de purtat doar lacuri de unghii pastel, să se dea cu unul dintre cele roșii. Adică, eu am dat-o, iar nuanța i-a plăcut la nebunie.

Și nu am să mă feresc să declar cu mâna pe inimă că lacurile de unghii Rimmel London sunt cele mai bune din tot ce am încercat eu până acum: sunt rezistente, au cea mai bună pensulă, care permite o aplicare aproape perfectă într-un timp extrem de scurt, nu degradează unghiile, astfel că se pot aplica fără lac de bază. În plus, nuanțele sunt extrem de multe, iar prețul e foarte mic.

Cum să-ți impresionezi jumătatea în fracțiune de secundă

Bun, am mâncat jeleurile, m-am dat cu două dintre cele trei lacuri de unghii și am încercat unul dintre cele trei rujuri. Cel mai probabil, voi reveni cu ceva articole despre impresiile lăsate de produse, mai ales că sunt curioasă în legătură cu mascara.

Dar cert e că, dacă vreți să vă impresionați jumătatea, îi cumpărați un astfel de set de produse și i-l dăruiți. E roșu, e extrem de util și de feminin, cu atâ mai mult cu cât suntem încă în luna martie, cel mai frumos prilej pentru a celebra feminintatea. În plus, nici o femeie nu a spus, niciodată, că are prea multe cosmetice. Iar datorită nuanțelor, mi se pare un cadou potrivit pentru orice fizionomie.

Darul primit, într-o dimineață oarecare, de la Rimmel London, mă face să verific, a nu știu câta oară, una dintre vorbele mamei: oricât de bogat ai fi (nu că aș fi, nici vorbă :)), e imposibil să nu te entuziasmeze un cadou făcut cu drag, din inimă, la momentul potrivit.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.