Ce mai e nou prin Sun Plaza sau unde ne mai cheltuim banii :)

Când am fost la un minunat eveniment The Body Shop, despre care vă povesteam aici, am avut zece minute răgaz după să urc un pic să cumpăr ceva și nu mică mi-a fost mirarea să constat că, în Sun Plaza, au apărut trei noi magazine: Kenvelo, TIMEOUT şi Tom Tailor, toate la etajul 1.

În plus, în ultimele luni, Sun Plaza a adăugat în portofoliu o serie de alte noutăți. Astfel, în food court, la etajul 1, s-au deschis Imbis Grill, restaurant tradițional bavarez şi Spartan, restaurat de tip fast-food cu specific grecesc. Situat la acelaşi etaj, magazinul dm, ce face parte din binecunoscuta rețea dm drogerie markt, oferă clienților săi produse cosmetice, wellness, pentru copii şi pentru uz casnic. Mai mult, doritoarele îşi pot desăvârşi frumusețea în noul salon Nail Bar, o marcă Geta Voinea.

În plus, pentru maniaca de mine dar și pentru alți oameni normali, care fac mișcare și se alimentează cu toate cele necesare, e bine de știut că, în galeria care face legătura între Sun Plaza şi stația de metrou Piața Sudului, s-a deschis magazinul Sport Nutrition, unde găsiți o gamă variată de suplimente nutritive.

Ați fost prin Sun Plaza recent? Eu plănuiesc să mă întorc cât de curând, am rămas cu gândul la niște lucrușoare de la Kenvelo, dincolecția despre care vă povesteam, dar și de la pop-up store-ul de la etaj, de care, la fel, vă aminteam recent.

Altfel, vă doresc o săptămână liniștiă și cumpărături pe placul vostru!

2 comentarii

  1. Nu am mai fost din august, dar nu am vazut decat la iesire ca au dm in sfarsit. Fusesem doar sa miros niste parfumuri si sa imi iau ceva de la yr si maybelline.
    As vrea sa ajung curand, sa imi iau ghete si geaca, sunt tare incantata cau s-a deschis si kenvelo. Daca ar deschide si un Marionnaud as fi total fericita. :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.