Sugar Town de la Jessica Cosmetics: O lansare colorată pentru o vară veselă

Jessica Cosmetics a lansat Sugar Town, o colecție tare frumoasă, perfectă pentru vară, dar la fel de potrivită și pentru toamna pe care eu o aștept ca și când. Colecția conține trei  lacuri de unghii strălucitoare, rezistente, în nuanțe delicate: Laffy Taffy  roz bubblegum, Red Hots  – roșu strălucitor și Gumdrop – un alb radiant.

Noile nuanțe Sugar Town Phenom sunt disponibile individual sau în formulă de cinci, alături de tratamentul-bază Bend Don’t Break și de topul final cu uscare rapidă,  Phenom Finale Shine.

Care e șmecheria cu lacurile de unghii din Phenom Collection?

Păi, sunt lacuri de unghii cu uscare rapidă, rezistență de până la 10 zile și strălucire intensă. Secretul constă într-un polimer revoluționar din lacul de unghii și un inițiator foto din topul pentru strălucire – Phenom Finale Shine. Prin expunere la lumina naturala, acestea lucrează împreună, iar rezultatul este o manichiura rezistentă, cu un luciu intens.

jessica cosmetics sugar town phenom collection bag
jessica cosmetics sugar town phenom collection

Lacurile de unghii JESSICA Cosmetics nu conțin formaldehidă, rășină formaldehidică, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamidă. Sunt vegane și nu au fost testate pe animale (cruelty free 100%).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.