Vedetele momentului, într-un super fashion show, la Plaza România

Nenumărate branduri de fashion și o mulțime de vedete vor fi miercurea aceasta, 24 septembrie, de la ora 19.00, la Plaza România, acolo unde va avea loc ceea ce se anunță a fi cel mai spectaculos show de modă al capitalei, marca “Style-Up“.

Dacă vrei să le vezi pe Andreea Bălan, Adelina Pestrițu, Speak, Iuliana Luciu, Anca Serea, Gianina Ilieș, Adrian Nartea defilând alături de manechine profesioniste, atunci Plaza România e destinația ta, miercurea aceasta.

Și după, sunt convinsă, pentru că la ce branduri își vor prezenta noile colecții toamnă-iarnă 2015, în exclusivitate, pe podiumul Plaza România, sigur o să plecăm de acolo cu ditamai listele de shopping: Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo, Sephora și Yves Rocher.

Afis--comunicat-presa

Maria Andrei, directorul artistic al show-ului de modă, promite o seară inedită, cu numeroase surprize, în spiritul show-urilor de modă de la Paris, Milano, Londra, New York.

În plus, Andreea Bălan va da startul colecțiilor de toamnă-iarnă cu un concert.

Evenimentul, a cărui gazdă e nimeni alta decât Ilinca Vandici, marchează lansarea colecțiilor toamnă-iarnă 2014-2015 în magazinele din Plaza România şi face parte dintr-o serie de activități special destinate celor pasionați de modă, shopping, diversitate; un eveniment creat pentru cei care știu că stilul este prima carte de vizită a tuturor.

Adresă Plaza Romania şi mijloace transport Plaza Romania

Dacă vreți să veniți, adresa  este Bulevardul Timişoara nr. 26. Mai exact, la intersecția Bd. Timişoara cu Str. Braşov şi cu Lujerului. Mijloace de transport până la Plaza Romania: tramvaiul 41 (poate fi luat de la ieşirea din stația de metrou Crângaşi), tramvaiele 8, 25 şi 35, care circulă pe Bd. Timişoara, şi autobuzele 137 şi 138, ce pot fi luate de la Universitate.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina oficială de Facebook Plaza România sau pe site-ul plazaromania.ro.

Ne vedem miercuri, la Plaza România.

Kisses and hugs!

There are catwalks on © Shutterstock too :)

2 comentarii

  1. Mno, nu prea pot sa vin :(. Mi-ar fi placut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.