Noutăți pentru el: deodorantele şi gelurile de duş STR8 au look nou

Ambalaje noi și un nou produs sunt noutățile STR8 pentru el. Pornind de la ideea că lumea este mereu în schimbare, STR8 se reinventează și se adaptează nevoilor bărbaților. La 15 ani de la lansare, STR8 rămâne aliatul bărbaților puternici.

Acum, ambalajele deodorantelor şi gelurilor de duş se modifică, iar familia se întregeşte cu cea mai recentă lansare, Rebel.

STR8 este punctul comun: oricât de diferiți ar fi, bărbații se regăsesc în aromele masculine, curajoase, puternice. Având la dispoziție cele 7 arome FRAGRANCE LINE ale celor 7 game diferite, este uşor pentru aceştia să o găsească pe cea potrivită, care să-i însoțească în fiecare aventură.

STR8 Original e pentru bărbatul care deține controlul, autentic şi plin de încredere în forțele proprii, Oxygen e pentru bărbatul care consideră parfumul ca fiind “gura de oxigen” de care are nevoie. Adventure e pentru bărbatul a cărui pasiune este aventura, STR8 Freedom– pentru bărbatul care trăieşte şi simte liber, fără limite şi restricții. Pentru bărbatul îndrăgostit de necunoscut şi care se hrăneşte cu mister există STR8 Discovery, STR8 On The Edge– pentru bărbatul care îşi croieşte singur calea şi care întâmpină riscurile cu zâmbetul pe buze.

STR8 Rebel, cea mai nouă lansare STR8, este pentru bărbatul care îndrăzneşte să fie diferit.

Noile ambalaje ale deodorantelor STR8 au  un aspect aerodinamic şi cu un sistem de închidere-deschidere foarte uşor de folosit, în cazul deodorantelor spray, iar pentru deodorantele roll-on, noul ambalaj asigură menținerea lichidului într-o stare perfectă şi permite utilizarea totală a acestuia. Indiferent de gama aleasă, cele şapte arome sunt păstrate intacte.

str8-2
Body Refresh 50ml Roll-On – 11,5 lei
str8-1
Body Refresh 150ml DEO SPRAY – 14 lei

Ambalajele gelurilor de duş devin şi ele mai prietenoase. Capacul recipientului permite folosirea sub duş a produsului cu o singură mână.

Acestea se regăsesc în variantele 250 sau 400 ml şi poți alege, ca în cazul deodorantelor, dintre cele 7 arome: Original, Oxygen, Adventure, Freedom, Discovery, On The Edge, Rebel.

str8-3
Body Refresh Shower Gel 250ml – 8,3 lei
str8-4
Body Refresh Shower Gel 400ml – 11 lei

Așadar, pe care dintre ele vă gândiți să i-l faceți cadou? :)

Kisses and hugs!

Handsome men smile on © Shutterstock

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.