Status, mulțumiri, mulțumiri şi un produs bun

După crunta zi de ieri, când încheietura mâinii mele stângi s-a umflat şi a durut atât de tare încât nici nu mi-o puteam mişca, astăzi sunt mult mai bine. Mâna s-a mai vindecat, mă mai ține încă, dar mult mai puțin față de ieri. Acum pot scrie fără să mă doară, pot să deschid o uşă sau să țin o farfurie în ea.

Şi, de altfel, am putut deschide pachetul pe care l-am primit de la Stilistele, pachet în care se afla minunatul premiu pe care l-am câstigat la unul dintre giveaway-urile lor. Este vorba despre o geantă aurie, foarte frumoasă. Vreau să le transmit că le multumesc frumos pentru ocazie şi pentru premiu, că îmi place de mor şi că, aşa cum le-am promis, o voi onora cu ținute cât mai potrivite. :D

Din păcate, pozele mele nu-s foarte reuşite, dar mi-am dorit mult să v-o arăt şi să-mi împart bucuria cu voi:

Voiam, de asemenea, să vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase şi pentru sfaturi, m-am simțit între prietene care se gândesc la mine.

De asemenea, grație acestei nefercite întâmplări cu mâna, am descoperit un produs foarte bun de la Himalaya, care sunt convinsă ca a contribuit la starea mult mai bună pe care o am acum. Este vorba despre Rumalaya, un produs natural, care conține vreo opt plante şi care a lucrat nemaipomenit cu durerea mea. Interesant e că am aplicat pe zona dureroasă şi am simțit cum, în vreo două minute, începe să acționeze (e o senzație de căldură puternică). De curiozitate, i-am dat şi soțului meu pe mână şi nu a făcut absolut nimic, nici o senzație de căldură, nimic. Prin urmare, am concluzionat, empiric, e drept, că e un produs care găseşte durerea şi acționează asupra ei. Vi-l recomand cu căldură, mai ales că l-a încercat şi mama, pe un junghi care o tot supăra de ceva vreme şi a constatat că durerea a disparut.

Tata, care a fost de părere că, citez, “e ceva încălecat acolo”, m-a sfătuit să țin mâna sub jet şi să alternez apa rece cu apa caldă. Şi, spre mirarea mea, a funcționat. După prima încercare de am simțit că-şi dă drumul şi că durerea se mai diminuează. Am repetat operațiunea de vreo trei ori de aseară până acum, şi sunt mult mai bine.

Încă o dată, vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase şi pentru urările de bine. O săptămână perfectă vă urez!

 

3 comentarii

  1. Super gentuta, deci tu ai castigat-o … :P
    Felicitari, sa o porti cu placere! :)

  2. aaaa…tu ai fost norocoasa deci ;)). Felicitari! :P

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.