Stare de avarie – post scris cu o singură mână

Acum două zile, m-am trezit cu o durere la încheietura mâinii stângi. Nu i-am dat importanță şi m-am gândit că oi fi dormit pe ea şi mă resimt. Ieri dimineață, mă durea surd, însă parcă mai pronunțat. Am fost la aerobic şi, e drept, am lucrat vreo 10 minute cu gantere. Nu am simțit, însă, că mi se acutizează durerea.

Ei bine, azi dimineață, după o noapte în care m-am tot zvârcolit, m-am trezit că abia mai pot mişca mâna şi că orice durere e un chin. Stau cu gheață şi cu Fastum Gel de când m-am terzit, însă nu simt că şi-ar reveni.

Daca nu-mi trece deloc până mâine, va trebui să ajung la medic. Prin urmare, sunt în stare de avarie sau, cum mai glumesc eu când sunt răcită, sunt în service :P

Plănuiesm un Outfit of the Day, însă mă tem că nu voi ieşi azi din casă. Abia reuşesc să ridic mâna stângă, deci mă îndoiesc că mă voi putea îmbrăca sau aranja cu o singură mână.

Sper că ziua voastră e mai bună şi că vă bucurați de vremea frumoasă de afară.

O duminică perfectă să aveți!

8 comentarii

  1. hmmm…lucrurile astea nar trebui sa se intample. Cred ca ar trebui sa mergi de azi la doctor totusi. Si eu sunt in stare de avarie…sunt foarte racita si nu mai vreau sa ies afara. Insanatosire grabnica :*:*

  2. am scris si eu de-aiurea..nar in loc de n-ar :)

  3. Imi pare rau sa aud asta:( Dar nu ai nici o idee ce ar fi putut cauza asta?
    Du-te repede la un medic:*
    Sa te faci bine cat mai repede:-s:*

  4. Sper sa te faci bine cat mai repede :*

  5. nu e normal sa te simti asa dupa atata timp. fugi la camera de garda! ai grija! :*

  6. Sanatate multa, si, cum spun si fetele, si eu te incurajez sa nu mai astepti pana maine si sa dai o fuga la camera de garda! N-are sens si nici nu ti-e util sa te mai chinui o noapte, cu atat mai mult cu cat nu s-a imbunatatit starea manutei pana acum! Si, mai ales, nu pune raul inainte, poate fi o entorsa, cine stie, dar un medic ar gasi mai repede o solutie.. Sanatate , tin pumnii sa iti revii repede-repede!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.