Există somn fără somnifere?

Da, mi-am pus de foarte multe ori întrebarea asta. Mai ales în perioadele cu insomnii, în care “prietenul meu”, pe numele lui ora 5 dimineața, mă însoțea noapte de noapte. Ne uitam împreună la filme, cel mult, sau stăteam pe net, pentru că de citit sau de altă activitate care să aducă în acțiune cerebelul nici nu putea fi vorba.

Și în perioadele acelea am tot încercat lucruri. Lapte cald, vin, numărat de oi, cărți. De somniferele clasice, cu rețetă,  nici nu poate fi vorba, pentru că nu sunt, de fel și din principiu, adepta unor tratamente atât de puternice. Și, în plus, cred că e important să iei astfel de medicație doar la prescripția unui medic.

Insomnia Sponge Bob Gif

Și atunci, ce era de făcut? Ei bine, pentru mine, cel puțin în perioada de probleme cu tenul, cu stafilococul auriu și cu cel albremediile homeopate au avut o mare importanță.

Așa că, de ceva vreme, tind să mă documetez și să încerc să găsesc soluții și în această zonă, cea a tratamentelor naturiste. Am încercat mai multe remedii și, sincer, nu toate au dat rezultate, dar soluția tot din zona asta a venit. Iar cum insomniile mele sunt recurente, am mereu un ochi interesat de noile apariții în rafturile de remedii naturiste.

Am descoperit marca Aboca grație suplimentului de Ananas 100% natural și a Libra Med, despre care promit solemn să vă povestesc cât mai curând. Iar astăzi am primit noutățile lor la capitolul “Cum să tratezi insomniile și stările de anxietate”. Sau, cu alte cuvinte, somnic și liniște :D

Sedivitax, una dintre liniile de produse de la Aboca, ameliorează simptomele cauzate de stres și favorizează un somn liniștit și odihnitor. Conține ingrediente naturale – floarea-pasiunii, valeriană, mac californian și roiniță, grație cărora acțiunea e dublă: asupra calității somnului și a stării de spirit.

Eu sunt într-o perioadă cu nopți destul de liniștite, după ce, ultimul remediu naturist a funcționat. Dar voi testa Aboca Sedivitax, capsulele, în special (ceai beau foarte mult verde, în perioada asta, așa că prefer să amân ceaiul Sedivitax încă o vreme) și vă voi spune ce cred, mai ales în privința stărilor de neliniște de peste zi. Căci oi părea eu roz și happy, dar neah.

Oricum, dragilor, dacă vă confruntați cu probleme cu somnul și sunteți ca mine, speriați de calmantele clasice, o soluție o pot reprezenta produsele homeopate. O să vă povestesc, dacă aveți chef, povestea mea lungă cu lupta împotriva insomniilor. Și da, acestea m-au salvat, fără să creez vreo dependență.  

Vă zic somn ușor, lăsați oile să se odihnească :)

O noapte perfectă și un somn liniștit, kisses!

Sursa foto deschidere © Shutterstock

2 comentarii

  1. iubitul meu are probleme cu somnul de ceva vreme si azi i-am cumparat un ceai. sa vedem daca are vreun efect. daca nu, ar fi o solutie si acest medicament. :)
    multumesc de pont!
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    • Sper să funcționeze. Încă nu am testat suficient, ca să mă pronunț, dar eu cred cu tărie în somnul ajutat de medicamente naturiste. Dacă nu, o să scriu un text despre ce m-a ajutat mult, tot un homeopat. Te pup cu drag!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.