Soluțiile Novophane pentru păr frumos și unghii sănătoase

Soluțiile Novophane pentru păr frumos și unghii sănătoase

Tot mai multă lume se plânge de probleme cu părul sau cu unghiile, indiferent de vârstă sau de stilul de viață. Lipsa hidratării, carențele de minerale și vitamine esențiale din organism duc, de multe ori, la uscarea părului sau la un scalp cu mătreață, ori la unghii fragile, care se rup foarte ușor și acestea ajung să se rupă foarte uşor şi căzând, un scalp cu mătreață și unghii fragile. Una dintre soluții este gama Novophane de la ACM Laboratoire Dermatologique, care conține toate produsele pentru un păr cu aspect sănătos, strălucitor și frumos.

Vă spun câteva vorbe despre fiecare-n parte, urmând să vă povestesc mai pe larg despre câteva dintre ele, după ce le voi încerca.

Primul pas este aportul corect de vitamine și minerale printr-un supliment alimentar. Capsulele Novophane contribuie la stoparea căderii părului și dau un aspect sănătos firelor de păr și unghiilor.

Loțiunea Novophane împotriva căderii părului

Stimulează microcirculația la nivelul scalpului pentru a accelera viteza de creștere a părului și contribuie la stoparea fibrei capilare. Aceasta conține uleiuri esențiale (cabreuva, ambreta, ienupăr, mentă, grapefruit, portocală) și vitamine (C, E, B5, B6, PP, H).

Novophane șampon energizant

Conține o combinație de șase vitamine pentru stimularea scalpului și fortifierea părului, precum și agenți balsamici care fac părul ușor de pieptănat.

Novophane șampon sebo-reglator

Are rolul de a echilibra producția de sebum și întârzie apariția senzației de păr gras. În plus, conferă părului strălucire și volum.

Novophane șampon ultra nutritiv

Are rolul de a repara, hrăni și proteja părul uscat, foarte uscat și degradat. Curăță cu delicatețe părul și scalpul, pentru a păstra balanța naturală de hidratare.

Novophane DS șampon anti-mătreață

Elimină scuamele din dermatita seboreică și previne reapariția lor. Conține două antifungice puternice, care combat roșeața și pruritul. În plus, are efect antiinflamator și de calmare, cu rezultate vizibile după prima spălare.

Șamponul Novophane K împotriva mătreții cronice

Elimină scuamele produse de psoriazis la nivelul scalpului și previne reapariția lor. Conține ingrediente active keratolitice, hidratante și calmante.

Novophane cremă de unghii

Protejează și îmbunătăţeşte aspectul unghiilor uscate și fragile. Asigură umectanții specifici unghiei și stimulează patul unghial pentru a restabili suplețea unghiei.

Puteți afla mai multe de aici: www.magnifiqueskin.ro și de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania/, iar dacă aveți alte întrebări, le aștept cu drag.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.