Review Skincode Essential Cremă antirid energizantă 24H

Nu știu voi, dar eu îmi propusesem să mă odihnesc puțin în vacanța de Paște. Ei bine, nu știu cum se întâmplă, dar, de fiecare dată când îmi propun asta, nu-mi iese. Și, zău, nici n-am avut cine știe ce mari treburi de făcut, dar parcă somnul n-a fost somn, nu prea am simțit odihna, chiar dacă am avut chiar și o zi frumoasă petrecută în natură, la soare.

Și ce mă enervează adeseori e că, dacă mai fentez mintea să fie fresh, de pe chip e mai greu să pui oboseala pe fugă. E știut că odihna e esențială pentru frumusețea și sănătatea tenului și că, în timpul somnului, celulele se reînnoiesc, se activează producția de colagen natural – super important pentru fermitatea și elasticitatea pielii, iar nivelul de hidratare din țesuturi se echilibrează.

Dar și somnul are nevoie de ceva care să-l susțină, să-i potențeze rolul, efectele. Și ca un făcut, înainte de vacanța de Paște am primit unul dintre produsele din gama SKINCODE Essential: Crema antirid energizantă 24H.

Skincode e unul dintre brandurile de care am “abuzat”, unde am găsit produse foarte bine formulate și de la care nu am suferit nici o dezamăgire. Așa că, alături de serumul pe care îl folosesc, am pus și noua cremă la treabă :)

Dacă vreți să vedeți ce produse Skincode mi-au mai fost prietene de-a lungul timpului, le vedeți aici și aici. Dar să revin.

SKINCODE Essential – ce este?

SKINCODE Essential e o gamă elvețiană care se adresează tuturor tipurilor de ten, chiar și celor mai sensibile, deoarece nu utilizează ingrediente cu risc alergenic. E 100% fără parfum, fără coloranți, fără conservanți și fără derivați de origine animală.

Are, în schimb, un ingredient, CM Glucan, care e, dacă vreți, starul gamei, ingredientul multiactiv prezent în toate produsele SKINCODE Essential. Acesta are rolul de a proteja și de a stimula mecanismul de apărare a pielii și activează procesul de înnoire celulară. Mai mult, are efect calmant și reparator asupra țesuturilor deteriorate.

SKINCODE Essential Cremă antirid energizantă 24H

În primele zile, am folosit crema dimineața, la un timp după ce am aplicat și serumul meu de zi cu zi. Din câte pricep, conține acest ingredient activ CM-Glucan, într-o concentrație ridicată, și habar n-am dacă el e responsabil, dar tenul meu chiar arată mai luminos și mai odihnit după doar aproximativ două săptămâni de folosire.

Pentru că are o formulă bogată și pentru că terminasem crema pe care o foloseam la culcare, am ales să aplic crema seara.

SKINCODE Essential Cremă antirid energizantă 24H mai conține, pe lângă ingredientul-vedetă, și altele nutritive și energizante precum vitamina C, vitamina E și proteină de orez.

Per ansamblu, am observat că tenul pare mai odihnit, e mai hidratat în zonele uscate, dar nu mi-a încărcat zonele mai grase (cu amendamentul că, pentru că am o zona T cu mult luciu, am ales să aplic crema seara).

skincode-essentials

Voi continua să folosesc crema, e un produs care îmi place și intră pe lista preferatelor mele Skincode. Și n-ar strica să-i pun alături și Skincode 50+ sun protection face lotion. Data trecută, atâta l-am lăudat, că mi-a fost “sustras” pe când eram la jumătatea tubului :))

O să dau o raită pe la Help Net, că acolo am găsit întotdeauna produsele Skincode.

Aș mai putea să vorbesc mult și bine despre produsele Skincode, dar aș vrea să aud și părerea voastră despre ele, în cazul în care le-ați încercat.

Să aveți o seară liniștită, dragilor! Și chipuri mereu zâmbitoare!

Sursa foto cover: © Shutterstock.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.