Skechers Energy: Cum a fost la evenimentul de lansare și cum mi-am personalizat noii Skechers

Skechers Energy: Cum a fost la evenimentul de lansare și cum mi-am personalizat noii Skechers

Se lansa în 1999, cu Britney Spears ca imagine oficială a brandului, și devenea rapid modelul reprezentativ Skechers atât pentru femei, cât și pentru bărbați. La 20 de ani după lansarea inițială, Skechers Energy, modelul de chunky sneakers s-a întors, ca parte a unei tendințe globale în plină ascensiune. Eu am fost la eveniment și am avut ocazia să-mi personalizez noua pereche de Sneakers Energy. Cum? Imediat vă arăt. 

Așadar, am avut un super eveniment, prin care Skechers, producătorul internațional de încălțăminte de zi și de înaltă performanță, a celebrat 20 de ani de la introducerea pe piață a colecției Skechers Energy.

A fost o lansare care să ne amintească de colecția iconică de acum două decenii, iar eu am avut ocazia să-mi personalizez noua pereche de Skechers. Am ales ceva foarte simplu, dar care îmi place mult: The Eye of God (una dintre interpretările grafice, pentru că sunt foarte multe).  

Designerul de literă Bianca Dumitrașcu a fost cea care s-a ocupat de personalizarea acestora și-mi place mult ce a ieșit. Am ales simbolul acesta pentru toată încărcătura sa și este, de altfel, și următorul tatuaj pe care îmi doresc de multă vreme să mi-l fac. 

După lansarea din 1999,  Skechers a ales acum să evoce originile trendului prin intermediul acestei moi colecții extinse, în culori simple sau în combinații subtile: bleumarin & roz cald, albastru & alb, lavandă sau natural.

Skechers Energy Skechers Energy

Puteți găsi modelele noii colecții aniversare Skechers în următoarele magaizne: 

  • Băneasa (Băneasa Shopping City)
  • ParkLake Shopping Center
  • AFI Palace Cotroceni
  • Sun Plaza Mall
  • Coresi Mall (Brașov)
  • City Park Mall (Constanța)
  • Iulius Mall (Suceava & Cluj-Napoca)
  • VIVO! (Baia Mare & Cluj-Napoca)

Zi ușoară, cu drumuri frumoase vă doresc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.