Shopping pont: Clockhouse şi Terranova, într-un magazin obscur din Pasajul Obor

Mă tot țin, de ceva vreme, să vă spun despre unul dintre magazinele în care eu intru cam de fiecare dată când am drum prin Bucur Obor. Ultima dată, am plecat de aici cu două tricouri, unul Clockhouse, altul Terranova, deşi nimic nu trădează faptul că înăuntru ar fi şi altceva în afară de turcisme şi chinezisme.

Magazinul se află chiar în pasajul care face trecerea dintre trotuarul cu fațada magazinului Bucur Obor şi cel unde se află ACR-ul.

Iniția, am intrat acolo să-mi cumpăr pantaloni de trening pentru sală, maiouri şi lenjerie. Obişnuiesc să-mi mai cumpăr de la magazine de genul ăsta tot felul de tricouri de stat prin casă, dar adeseori mi-am cumpărat şi chestii de purtat toată ziua.

Nu mă dau, totuşi, în vând după mărfurile astea, rareori găsesc ceva să-mi placă teribil şi, dacă am chef de shoppăreală din asta ieftină “Made in Turkey or China“, am la dispoziție site-ul celor de la Wholesale sau, de-a dreptul, Piața Obor cu tarabele ei.

Dar să revin. Nu mică mi-a fost mirarea să descopăr, ultima dată, aceste două tricouri. Arată a Clockhouse şi Terranova şi de ceva vreme căutam unele similare.

Fiecare a costat 13 lei, mi-am cumpărat şi pantaloni de trening cu 29 lei, nişte fake-uri ordinare, dar foarte comode. Norocul meu că la pantaloni sport nu fac nazuri :D Atâta timp cât încălțările şi topurile de sport pe care le îmbrac sunt originale, nu am o problemă să pot pantaloni fake, nu mă deranjează materialul, dar aleg bumbac, ori de câte ori găsesc.

Aşadar, am scormonit şi le-am găsit. Din cel Terranova mai aveau unul, din acesta cu bufnița n-am mai găsit. Am mai văzut şi nişte maiouri înflorate, marca Atmosphere, cu spatele dantelat, însă am zis “pas” pentru că am câteva similare.

Pe acesta din urmă îl veți vedea, în curând, într-un OOTD.

Sper că pontul meu vă va fi de folos şi sper să găsiți lucruşoare frumoase, dacă vă decideți şi dați o raită pe acolo.

Kisses and hugs!

16 comentarii

  1. chiar aseara am intrat acolo si am gasit multe chestii interesante. mie-mi plac hainutele Adrom, fabrica din jud. Teleorman. Le-am descoperit si pe la Dristor tot prin magazine d-astea de chinezarii si sunt.. altceva. uite ca Terranova si Clockhouse n-am gasit dar mai dau curand o tura ca lucrez aproape de Obor

    sa le porti sanatoasa!

    • Daaaa, le stiu si eu si mi se pare ca aveau fustite faine, ultima data cand am fost. Adica am vazut brandul, nu stiam ca-s facute la noi. Cat despre Terranova, Clockhouse si Atmosphere, nu-s foarte multe, dar sunt. Vazusem si Bershka si parca si alte marci, mai rarut, dar la preturi foarte bune. Multumesc si pupici!

  2. dragute! sa le porti sanatoasa si iubita!

  3. sa le porti sanatoasa.pupici.si ms de pont.cel cucuvea e haios rau fimea le adora de fapt m-a inebunit nu alta.

  4. pliss cn imi sp si mie cum se numeste magazin din pasajul bucur obor?

  5. Mi-am cumparat si eu multe lucruri dragute, pot spune chiar plase intregi, din acel magazin din pasaj si spre uimirea mea, dupa multe purtari si spalari, arata la fel; si da…am gasit tricou Bershka la 13 lei!! Din pacate nu mai am acces la acel magazin, fiindca m-am repatriat in Arad si…din pacate la noi nu exista asa magazine ieftine… :(((, dar cu siguranta cu prima ocazie cu care ajung in Bucuresti, nu ratez ocazia sa trec pe acolo :)))….la cata marfa au, nu ai cum sa nu gasesti chiar nimic :p

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.