Ce prostii am mai făcut – noi cumpărături

Cred că ştiți şi deja v-ați săturat de câte ați auzit despre Cosmetics Beauty Hair, târg desfăşurat săptămâna trecută la Romexpo.

N-o să vă plictisesc cu detalii despre cum a fost şi ce mi-a plăcut sau nu mi-a plăcut, dar o să vă arăt cu ce am plecat de acolo, în ciuda unui buget cam subțirel…

Prima oprire a fost la standul Aseyda, unde Anne, pe site-ul căreia câştigasem invitația la târg, mi-a prezentat produsele şi nu m-a lăsat să plec fără nişte uleiuri faine. Mi-am băgat deja nasul în cel cu aloe vera şi în cel cu chiparos şi ghimbir. În afară de acestea, mai am unul cu citrice, încă nedesfăcut. Am cumpărat şi două săpunuri: faimosul Yogi, pe care i l-am dărui mamei, şi un săpun cu ciocolată şi sulf.

Yogi-soap-close-up

Aseyda-4-oils

La Moroccanoil, deşi am citit tot felul de chestii, eu am avut pe cine întreba cam tot ce mă interesa, domnişoara de acolo mi-a explicat tot ce voiam să ştiu, iar acum testez cele două eşantioane primite: tratamentul Moroccanoil în varianta tradițională – pentru toate tipurile de păr, dar şi în varianta light – pentru păr subțire sau de culoare deschisă.

Moroccan-oils-2

La SKIN79, m-am dus pentru că trebuia. Sunt, poate, unul dintre cei mai mari fani ai lor, grație faptului că două dintre produsele lor m-au scos dintr-un mare impas, iarna trecută, când orice produs cosmetic din comerț puneam pe față, tenul mi se încărca foarte tare.

În primăvară, când vă povesteam cum mai stă treaba cu tenul meu, cu acneea, cu vaccinul de la Cantacuzino, abia începusem să folosesc produsele SKIN79. Peste vară, am renunțat la ele pentru simplul motiv că erau mult prea deschise pentru pielea mea, bronzată între timp.

Acum, la mai bine de trei săptămâni de la ultima plajă şi la mai multe exfolieri, cred că pot reîncepe să le folosesc liniştită. Oricum, am alte câteva produse SKIN79, în varianta eşantion, pe care vreau neapărat să le încerc:

 • SKIN79 Super BB Cream

 • SKIN79 Super Plus BB (pentru tenul bronzat) 

 • SKIN79 BB Cleanser

 • SKIN79 Snail Nutrition Cream

Abia aştept să vă povestesc despre ele şi sunt tare curioasă, în mod special, de Super Plus BB-ul în nuanță mai închisă. BB Cleanser-ul l-am testat în magazinul SKIN79, din Bucureşti Mall, în primăvara lui 2013, când am achiziționat şi SKIN79 Intense Classic Balm şi pudra Sun Protect Beblesh Pact.

Skin-79-4-samples-lateral

La standul Golden Rose a fost declicul. Adică am uitat de orice cumpătare şi am vrut şi din aia şi din aialaltă…

Am început cu un tratament pentru unghii – Golden Rose Nail Growth , pentru că se exfoliază crunt în ultima perioadă, şi n-am ajuns să cumpăr tratamentul care a dat roade peste vară.

Golden-Rose-Nail-Growth

Şi am continuat “doar” cu acestea…

Golden-Rose-all-2

 • Golden Rose 247
 • Golden Rose Holiday 53
 • Golden Rose Jolly Jewels 104
 • Golden Rose Rich Color 23
 • Golden Rose Impression 07
 • Golden Rose Carnival 08
 • Golden Rose Graffiti 111

Am folosit deja două dintre ele şi abia aştept să vă arăt ce a ieşit. Sunt foarte mulțumită şi trebuie să recunosc că Golden Rose a reuşit să mă facă să-mi colorez iar unghiile, după o lungă perioadă de pauză, cauzată de unghiile foarte exfoliate.

Oricum, la ce minunății erau la standul Golden Rose, sunt o eroină că am rezistat să cumpăr doar atât. Nu mă credeți?

cosmetics-29

cosmetics-30

cosmetics-31

Şi iată şi mai multe imagini de la COSMETICS BEAUTY HAIR 2013:

cosmetics-2

cosmetics-3

cosmetics-4

cosmetics-6

cosmetics-8

cosmetics-10

cosmetics-11

cosmetics-13

cosmetics-15

cosmetics-19

cosmetics-20

cosmetics-23

cosmetics-24

cosmetics-32

cosmetics-33

cosmetics-34

Voi ați vizitat Cosmetics Hair Beauty 2013?

Cum vi s-a părut? Şi, mai ales, cu ce ați plecat de acolo? 

9 comentarii

 1. :))))Chiar ca ai fost o eroina la Golden Rose!

 2. :)) Naughty naughty girl, eu am fost mai cuminte ca tine. :P Sa le folosesti cu placere! :*

 3. Ha, ha, cred ca ma apuca plansul la standul Golden Rose, nu as fi stiut ce sa iau….Din pacate, nu sunt din Bucuresti si am ratat evenimentul.Sau sa spun, din fericire, pentru buzunarul meu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.