Shoe porn

Într-un moment de masochism total – a se citi aşa: într-un moment în care portofelul meu s-a hotărât să devină skinny bitch şi, deci, e la dietă -, m-am avântat într-unul din mall-urile bucureştene, cu simplul scop de a-mi clăti puțin ochii şi de a-mi spăla puțin mintea. Stau acum, ca tontu’, şi mă întreb: ce mi-o fi trebuit mie?

Fireşte că am rămas cu gândul rău la nişte încălțări. Dar rău. Mai rău decât toamna trecută, când nu ştiu dacă vă mai amintitți ce prostie am făcut.

Sincer, cum nu aveau decât o singură pereche numărul 36 (culmea, la Zara port încă 36), nici dacă se pogoară pe pământ zeul pantofilor şi mă loveşte cu un săculete cu bani, nu cred că le-aş mai găsi.

Din păcate, ori IT-istul Zara a emigrat, ori au uitat, pur şi simplu, să le pună pe site. Cert e că nu găsesc sub nici o formă încălțările astea altfel decât prin Google. Când încerc să dau click, mă trimite în homepage-ul microsite-ului Zara România.

Aşadar, nu vă pot da link, dar vă pot gâdila retina cu o fotografie şi vă pot mâhni portofelul cu prețul, pe care l-am văzut cu ochii mei în magazin, respectiv 329 lei. Da, ştiu, nu-i mult, dar nu te pui cu portofelele la dietă, că-ş țâfnoase rău.

zara-cut-out-ankle-combination-boots

Sunt superbe, sunt eu, dacă aş fi o pereche de ghete. Eu vă zic, am luat-o razna rău de tot cu încălțările astea. Dar, mno, n-am încotro, vor merge în cutia cu lucruri la care pot visa liniştită, alături de perechea de Nike Air 90, după care o să plâng toată viața (şi de lângă care nu m-am putut dezlipi în Collective, din Bucureşti Mall; erau şi amplasați strategic, fix pe un cub din ăla, numai cât să-i vezi de pe Lună…), dar şi după perechea de sneakers Giuseppe Zanotti (shoe porn meets wallet porn, mdeah).

Cam atât de pe tărâmul pantofilor fermecați. Să revenim la crunta realitatea :)

Kisses, hugs şi o zi minunată!

7 comentarii

  1. Da, iti inteleg frustrarea… sunt foarte frumoase botinele. Dar daca ar fi sa aleg intre astea si cele pe care ti le-ai cumparat anul trecut le-as alege pe cele din urma.

  2. Aaaa… dar sper ca nu le-ai mancat tintele :D

  3. Sa stii ca si eu am avut aceeasi dilema ca tine cu botinele astea. Eu le-am vazut initial la o tipa, aici in intersectie la noi, imi venea sa ma duc s-o intreb de unde le are pt ca sunt dementiale.

  4. Sa stii ca te inteleg perfect… si eu mi-am adus portofelul in stare de disperare totala, asa ca acum stau si ma uit la poze!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.