Sharing is caring [RO only post]

Am primit, de-a lungul vremii, tot felul de lucruşoare. Într-un fel, am fost o norocoasă. Pe vremea lui Ceauşescu, am avut norocul de a primi tot felul de hăinuțe, de la o bună pritenă de-ale mamei, al cărui tată locuia în Germania.

Mai târziu, în timpul facultății, una dintre fetele unei alte prietene de-ale mamei avea un magazin de haine. Dintre cele pe care nu le mai purta sau pe care nu le vindea, multe ajungeau la mine.

Cu alte cuvinte, am învățat să prețuiesc darurile şi să-mi placă să dăruiesc, pentru starea pozitvă pe care mi-o conferă mie şi celui care primeşte.

Se ia acest motiv, se adaugă şi cel al unor dulapuri pe care am avut grijă dintotdeauna să le alimentez constant. Se mai adaugă şi cel al cumpărăturilor din impuls – cred că multe dintre voi cunoaşteți senzația: cumperi şi, când ajungi acasă, îți dai seama că lucrul respectiv nu ți se potriveşte.

Ei bine, lucruşoarele cu pricina sunt triste şi le trece vremea în dulap. Şi m-am gandit aşa: de ce să le las triste, neconsolate şi nepurtate în dulap? În plus, o mare parte din decizie am luat-o urmărind unul dintre site-urile mele preferate, Stilistele. Dincolo de outfit-urile frumoase de acolo şi de starea zen cu care mă încarc de fiecare dată când poposesc acolo, Cadoriada mi se pare o idee fantastică.

Prin urmare, de astăzi, fără un program anume şi fără o periodicitate prestabilită, aici veți găsi lucruşoare (haine/accesorii) cărora le caut alt stăpân. Condiția principală? Să le vreți. Toate lucruşoarele îmi aparțin, unele vor fi noi, altele foarte puțin purtate. Dacă aveți o problemă cu cele purtate, vă rog să mă scuzați, departe de mine gândul de a jigni pe cineva. Cum vă povesteam mai sus, am primit dintotdeauna lucruri şi întotdeauna m-am bucurat pentru ele, însă pot înțelege că există persoane care nu agreează ideea de a folosi ceva ce a mai fost folosit (deşi, cel mai probabil, majoritatea lucrurilor sunt doar probate).

Tot ceea ce-mi doresc să plece către voi va fi listat în categoria Sharing is Caring. Ca regulă, pentru că obiectele îmi aparțin şi le-am achiziționat pentru uz personal şi nu în scop comercial, voi avea câte un singur item din fiecare. Ca excepție, dacă lucrurile vor sta altfel, voi preciza asta foarte clar.

Ce trebuie să faceți

  1. În primul rând, să mă citiți :D. Ceea ce înseamnă că mă urmăriți cu GFC. (1 intrare)
  2. În al doilea rând, să dați un Like paginii de Facebook aici. (1 intrare)
  3. Opțional: Dacă sunteți utilizator de Twitter, aş aprecia să mă urmăriți aici, dacă vă plac ciripelile mele. Dacă nu, nu. (1 intrare)
  4. Opțional: Dacă vă place obiectul pe care vreau să-l dăruiesc, puteți scrie despre asta pe blogul vostru. (1 intrare)
Tot obligatoriu e să mă anunțați printr-un comentariu la fiecare postare cu cadou dacă ați indeplinit una, două trei sau toate cele patru cerințe de mai sus, cu numele cu care mă urmăriți prin GFC, cu numele de utilizator pe care il aveti pe Facebook, cu numele de utilizator cu care mă urmăriți pe Twitter si cu link-ul către postarea de pe blogul vostru.

Astfel, puteți avea de la 1 intrare până la 4 intrari pe listă. Pentru obiectivitate, voi extrage câştigătorul cu random.org.

Cam asta ar fi. Voi reveni curând cu prima postare din seria Sharing is caring. Tot atunci, mă voi gândi şi la cât să dureze înscrierile.

O săptămână cu daruri frumoase!

 

2 comentarii

  1. Foarte interesanta ideea ta,abia astept sa vad ce lucruri ai si vrei sa le oferi :*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.