Sfârșit de vară cu Farmec și Gerovital

Sfârșit de vară cu Farmec și Gerovital

Pe final de vară, am primit un pachet de PR de la Farmec&Gerovital pe care am reușit să-l pun la treabă cu ocazia câtorva ieșiri la ștrand. Și, chiar dacă mai sunt nouă luni până la vara viitoare, vreau să vă împărtășesc impresiile mele la cald. În plus, dintre cele patru produse, unul mi se pare de-a dreptul fantastic și îmi va fi de mare folos și pe timp de iarnă.

Așadar, o să încep cu Gerovital tratament expert, un ser termoprotector cu keratină. Se aplică, după spălare, pe părul umed și previne distrugerea termică a părului. Eu i-am dat părului meu o pauză de la ondulator și de la placa de îndreptat, pentru că mi-am făcut niște șuvițe și nu aș vrea să îl agresez mai mult. Însă am aplicat serul după spălare, pentru că încă folosesc uscătorul de păr. Nu îmi dau seama încă (ar fi și prea din scurt) în ce măsură protejează, însă îmi place foarte mult că “texturează” părul și îi dă volum.

Din păcate, nu am apucat să folosesc crema depilatoare de la Farmec, pentru că prefer mersul la salon sau epilatorul electric, însă mi se pare o soluție bună de strecurat în bagaj.

Ei, și acum vreau să vă spun câteva vorbe despre două produse pe care le-am folosit zilnic: loțiunea spray 3 în 1 după plajă din gama Gerovital Sun și crema de mâini extra care de la Farmec. Se presupune că primul produs se folosește după plajă, dar eu îl folosesc zilnic, de când l-am primit. Conține D-pantenol, care calmează, cicatrizează și ajută la regenerarea pielii. Îmi place mult că nu este un produs gras, pielea rămâne perfect curată după aplicare. Se aplică extrem de ușor.

Produsul-vedetă este însă crema de mâini extra. E pur și simplu minunată. Eu am mari probleme cu uscăciunea mâinilor și, de-a lungul vremii, am încercat zeci de creme. Aceasta este, by far, preferata mea. Se absoarbe instant în piele, de aceea e recomandată și pentru zilele călduroase. Conține ceai verde (care oferă protecție împotriva foto-îmbătrânirii), vitamina E (antioxidant puternic ce protejează împotriva îmbătrânirii pielii) și un complex mineral MgCuZn (care energizează activitatea celulară și protejează fibrele de colagen din piele). Mă bucur mult că am descoperit-o, chiar face o treabă foarte bună și clar nu o să-mi mai lipsească.

Îmi pare tare rău că vara a trecut atât de repede, mi-aș fi dorit să mai țină măcar puțin, puțintel, însă mă bucur de o toamnă care sper să fie blândă și îmbelșugată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.