Sesderma aduce în România dermato-cosmeticele bazate pe nanotehnologie. Ce sunt ele și ce pot face pentru noi?

Sesderma e o companie spaniolă înfiinţată acum 30 de ani în Spania de către o echipă de medici dermatologi condusă de doctorul Gabriel Serrano. Acum, compania e prezentă și în România, cu o gamă de produse dermato-cosmetice. Sesderma foloseşte nanotehnologia în dezvoltarea celor mai revoluţionare soluţii pentru tratarea pielii, atât a problemelor de suprafaţă, cât şi a celor din profunzimea acesteia.

Produsele dermato-cosmetice și tratamentele Sesderma sunt dedicate frumuseţii şi sănătăţii pielii. Compania a dezvoltat două linii principale: Sesderma – cosmetice accesibile direct consumatorului şi Mediderma – o marcă exclusiv dedicată profesioniştilor din domeniul dermato-estetic.

În prezent, SESDERMA oferă tratamente pentru numeroase afecţiuni ale pielii, dar și pentru îngrijirea dermatologică, ce se disting prin utilizarea celor mai noi tehnologii.

Este singurul laborator la nivel mondial care produce cosmetice și dermato-cosmetice care utilizează produse încapsulate în bule lipidice (nanolipozomi) și care aplică nanotehnologia în fabricarea produselor pentru piele. Această tehnologie favorizează stabilitatea și, în special, transportul şi pătrunderea substanțelor active în profunzimea pielii.

Compania a lansat recent mai multe linii de produse bazate pe geno-cosmetică, un alt pas în inovația dermato-cosmetică. Datorită acestei tehnologii se obţin substanțele active pentru a acționa în structurile celulare și sub-celulare cu scopul de a repara daunele care pot exista în acestea.

Cea mai vândută linie a SESDERMA este C-VIT, marca de vitamina C lider în farmaciile din Spania și în toată lumea. Este linia antioxidantă favorită a clienților noștri care conferă luminozitate și redă vitalitatea tuturor tipurilor de piele.

De asemenea, compania este recunoscută pentru produsele cu nano retinol, care sunt cele mai eficiente și cel mai bine tolerate pe piața mondială, în prezent. Se remarcă linia Retiage cu 3 tipuri de retinol încapsulate în lipozomi. În ultimii ani, sunt cunoscute în întreaga lume și produsele cu acid tranexamic (Azelac RU, Atopises, Hidraderm TRX) care rezolvă problema petelor și a pigmentării pielii.

Produsele SESDERMA vor fi comercializate în farmacii, iar cele profesionale în clinici medicale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.