Sephora Romania: au început reducerile, fuga la shopping!

Sephora, oh Sephora și reducerile… Tocmai am primit un e-mail prin care am aflat că SEPHORA a dat startul mega reducerilor promoționale. Vor ține până în 3 februarie și pot să că spun că sunt consistente.

De exemplu, TOO FACED Glitter Glaze Silver costă acum 45,50 lei, redus de la 90, unele lacuri de unghii Sally Hansen costă 29,50 lei, în loc de 49 lei, unele rujuri Sephora costă doar 12,50 lei, în loc de 43 lei, iar unele parfumuri au reduceri de 30%.

Mai multe, AICI.

Reduceri la cosmetice și parfumuri  – chiar merită?

Eu trebuie să recunosc că sunt o împătimmită a cumpărăturilor la reduceri, în special când vine vorba despre cosmetice și despre haine. Da, e drept, îmi place să le cumpăr și la preț întreg, mai ales dacă îmi place vreun lucru mult, dar sinceră să fiu, perioada reducerilor îmi creeaza un soi de complicitate, de scuză pentru cumpăraturi :)

După ce mă uit? Ei bine, prima oprire pe care o fac, atunci când sunt reduceri la Sehora, e la standul cu marca proprie. Îmi plac produsele lor pentru baie, dar și cosmeticele. De altfel, unul dintre my all favorite lipsticks e de la ei și bate bine de tot branduri mari.

Apoi, urmează parfumurile. E imposibil să nu găsesc ceva ce pândesc de mult, dr la un preț mult mai bun. Așa am ajuns să-mi cumpăr o multime de parfumuri, pe care le pândeam de ceva vreme. Nu ocolesc nici noutățile, pentru că știu că și acolo se găsesc reduceri.

Sephora și shoppingul de iarnă

Iar cel mai mult mă bucur în perioada sărbătorilor de iarnă, când magazinele intră în cârdășie cu nevoia de shopping a românilor și reducerile apar peste tot. E imposibil să nu poți cumpăra ceva ce-ți place, la un preț foarte bun și mai mic decât în restul anului.

Spoor la shopping!

8 comentarii

  1. Hmm… Reduceri, cuvântul magic! ♥♥♥

  2. hehe, azi scrie Afi pe mine :D

  3. eu mi-am luat deja oja OPI care si acolo au -30% reduceri la unele nuante din gama Mariah Carey si un creion jumbo de ochi care era 12 in loc de 53

  4. Ha, ha si eu care credeam ca nu vreau sa vad, nu vreau sa aud :)) Se cere o vizita la Sephora.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.