Schimbarea mea de look la Glamour Salon Expert

Treaba asta cu saloanele nu e chiar așa simplă, vă spun. Trebuie ceva profesioniști ca să mergi liniștită, să te așezi pe scaun și să te lași pe o pereche de mâini care să facă exact, dar exact ceea ce ți-ai dorit. Era luni, ziua în care, alături de câștigătoarea concursului, trebuia să mă prezint la Glamour Salon Expert, pentru schimbarea de look.

Știți care schimbare: Glamour Summer Experience – Power to change, cea la care vă invitam să-mi fiți părtașe și la care alegeam, o săptămână mai târziu, o câștigătoare. Deși, inițial, nu aveam intenția să schimb multe la mine, ci doar să mă coafez și machiez un pic, poate să-mi fac și o manichiură, odată ajunsă acolo, lucrurile au luat o altă întorsătură.

Aici intervin profesioniștii despre care vă puneam. În momentul în care Cora (sau Corina, cum preferați), hairstilyst și make-up artist la Glamour Salon Expert, mi-a spus că am putea împrospăta puțin și ombré-ul, am făcut ochii maaaari. Mari și încântați, căci vârfurile blonde, parcă arse de soare, mă duc cu gândul la mare, la Malaga, la soare, la sesiuni de jogging dimineața, la răsărit, la relaxare, la bine, la natural. Și, de asemenea, ombré e una dintre modalitățile prin care, dacă ți-e teamă de o schimbare mai mare sau vrei doar un strop de culoare, poți să obții un efect wow.

Așadar, m-am lăsat pe mâna Corinei. Cum arăta părul meu înainte de transformare puteți vedea mai jos. Nu-mi displăcea, era natural, însă mi-am dorit un blond mai deschis pe durata verii. Corina a folosit tehnica tapării și a și scurtat puțin, foarte puțin, vârfurile care, fie vorba între noi, deveniseră cam “pufoase”, ușor uscate.

Vă rog, de asemenea, să apreciați minunata moacă de luni dimineața, fără nici o urmă, cât de mică, de machiaj.

before-glamour-colaj

Pentru un ombré precum cel de mai jos a fost nevoie cam de 20 minute, timp de aplicare al decolorantului, și de alte aproximativ 25-30 minute, în care acesta a acționat.

tuns coafat

La final, Cora m-a răsfățat cu un spălat, un tuns de vârfuri și cu un coafat. Apoi, am trecut la make-up și m-am lăsat, din nou, pe mâinile talentate ale Corei. Ce a ieșit, puteți vedea mai jos.

colaj-makeup

after-glamour-colaj

Am profitat de ocazie să-mi reîmprospătez și lacul de unghii. Am ales o nunață caldă de portocaliu, de la Jessica, dacă-mi amintesc bine, cumva dorind o nuanță similară cu cea a lui Petry, cea care vă va ajuta să alegeți cele mai potrivite produse pentru manichiura pe care v-o doriți.

colaj-final-2 colaj-final-1

Sper să vă placă transformarea mea; e drept, nu e una radicală, nici n-am dorit, dar cred că e exact exemplul de transformare minimală care ne poate scoate în evidență trăsăturile.

Încă nu pot să vă spun, deși tare mi-ar plăcea, mai nimic despre frumoasa transformare pe care a ales-o Cătălina, câștigătoarea concursului pus la cale alături de Glamour Salon Expert. Pot să vă spun, totuși, că mi-a plăcut mult, mult ce a ieșit din mâinile Mădălinei și ale Corei, cele care s-au ocupat de ea. Și abia aștept să citesc la ea pe blog.

finala

Iar la mine pe blog, chiar aici, vă aștept să-mi spuneți cum vi se pare.

Kisses and hugs! Fiți frumoase, fiți vesele!

Change comes in cans © Shutterstock

20 comentarii

 1. Ce tare! Te invidiez, doamna :D

 2. Foarte frumoasa esti, te-am vazut atunci si live. :)

 3. Îmi place foarte mult, eşti superbă! ♥

 4. o fata frumoasa si cu machiaj si fara

 5. Cat de frumoasa esti!! Iti sta super cu parul ondulat! <3

 6. Imi place mult! Tare m-ar tenta si pe mine un ombre, insa eu am unul natural subtil, avand parul blond natural inchis, iar pe lungime, spre varfuri, de deschide pana la un blond mediu.
  Tare talentata Cora, dar adevarul e ca a si avut model bun si frumos.
  :*

 7. Îmi place rezultatul, dar și cum arătai înainte de transformare!
  Părul tău este splendid, e vopsit foarte frumos și te prinde de minune ombre-ul.

 8. Tentant acest ombre . Daca as avea o Madalina si o Catalina aici …. m-as incumeta sa fac o schimbare .Probabil ca exista si la mine in oras dar nu le-am gasit eu ( e drept , nici nu m-am omorat cu cautatul dar nu am primit nicio recomandare ) . Efectul este woow , intr-adevar .

 9. Imi place mult, After dar si Before, esti foarte simpatica :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.