Șase lip stains bune de pupat :)

Cred că, dintre toate produsele de beauty, cele pentru buze sunt cele mai numeroase. Oricâte rujuri, glossuri, lip stains aș avea, tot mă bucură unul nou. În plus, mereu apar trenduri noi, texturi noi, mereu se inovează, așa că e mereu ceva nou de încercat.

Îmi amintesc când am auzit prima dată de lip stain. Pfaaa, cât mi-am dorit unul, cu ce drag urmărea review-uri, iar primul pe care l-am avut a fost unul de la e.l.f., dacă-mi amintesc bine. După care, am avut o trustă Benefit Sugarlicious, cu mai multe mini-produse, printre care și Benetint. De care am devenit dependentă.

De aceea, astăzi m-am gândit să listez, pe scurt, cele câteva lip stains pe care le am. Nu sunt multe, dar sunt produse foarte bune, accesibile. Câteva cuvinte despre fiecare și, mai spre finalul postării, și swatches cu fiecare.

lip stains review

Catrice Color Infusion Longlasting Lipstain

Primul dintre ele este și cel mai vechi, un lipstain Catrice, foarte pigmentat, în nuanța Rose Wood Avenue, un burgundy deschis și potrivit și pentru zi. Rezistă foarte mult, pentru o colorare vizibilă e suficientă o aplicare și nu se transferă. Are un aplicator tip cariocă.

MUA Kiss Proof Lip Stain

Primul este în nuanța Kissalicious, iar al doilea în nuanța Fruitalicious. Primul e foarte discret și, pentru ceva mai multă nuanță, e nevoie să revin cu trei-patru aplicări, după ce fiecare strat s-a uscat. Cel de-al doilea e mult mai pigmentat și, din două aplicări, obțin o nuanță foarte naturală. Ambele sunt foarte rezistente, țin chiar și o zi întreagă, iar eu am aplicat peste fie balsam de buze, fie lip gloss incolor. Nu usucă buzele și nu se transferă.

Benefit Benetint

Al patrulea este chiar Benetint, care poate fi folosit atât pentru colorarea buzelor, cât și a obrajilor. În ambele cazuri, rezultatul e foarte natural, acel roșu îmbujorat, frumos. În plus, produsul e foarte spornic, mie o sticluță precum aceasta, mini (care are fix 4 ml), îmi ajunge cam două luni. Consistența e lichidă, produsul are un aplicator pensulă, asemănător ojei și, în funcție de câte straturi aplici, culoare e mai faded sau mai puternică. Și peste el aplic balsam de buze sau un gloss, ca să nu am senzațai de buze uscate și e foarte rezistent.

The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick

De forma unui creion chubby, retractabil, The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick are în ambalaj o nuanță aparent ciudată, însă, odată aplicat se… “înviorează”. Da, el pare un mov închis spre negru, însă pe buze și în obraji – pentru că e destinat colorării ambelor zone, se adaptează cumva nuanței naturale, pe care o scoate în evidență. Miroase foarte plăcut, iar textura e fix cum îi spune numele: de catifea. Rezistența e medie, însă chiar după ce o parte din produs s-a luat de pe buze, rămâne o culoare foarte naturală.

The Body Shop Lip & Cheek Doll

Ultimul, doar pentru că e cel mai recent intrat în grupul meu mic, dar bun, al lip stain-urilor, este tot un produs The Body Shop, numit Lip & Cheek Doll, pentru că arată fix ca o păpușă. Pe mine și nuanța pe care o obțin folosindu-l mă duce cu gândul tot la roșul dinobrajii și de pe buzele păpușilor. e un produs destul de pigmentat, așa că trebuie aplicat cu moderație în obraji, iar pe buze, un strat e suficient pentru o culoare naturală, iar cu mai multe puteți obține un roșu intens.

lip stains swatches
Swatches, de la dreapta la stânga, după două straturi din fiecare: Catrice, MUA Kissalicious, MUA Fruitalicious, Benefit Benetint, The Body Shop Velvet Stick, The Body Shop Lip & Cheek Doll

Care dintre ele se demachiază cel mai greu?

Am demachiat și cu apă micelară Nivea și cu demachiantul bifazic Nivea și, dintre toate, cel mai greu se curăță stick-ul The Body Shop (care, culmea, de pe buze se transferă și nu usucă deloc, ba chiar dă impresia de hidratare, de buze catifelate), The Body Shop Lip & Cheek Doll și Benefit Benetint.

Dincolo de asta, toate mi se pare produse bune, rezistente, care conferă o culoare naturală. Le folosesc alternativ, după starea pe care o am când mă aranjez. Pentru vară, mai ales pentru plajă, mi se par perfecte pentru că nu mai stau cu grija să reaplic sau să nu mi se întindă culoarea.

Dar destul despre mine :) Pentru că lip stain-urile sunt o categorie de produse după care mă dau în vânt, dacă aveți recomandări bune, le aștept cu mare drag. 

Vă mulțumesc pentru că mă citiți! Să aveți o zi minunată!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.