Sanosan Mama - detalii despre gamă și un mic giveaway

Sanosan Mama – detalii despre gamă și un mic giveaway

Să fii mamă e un lucru minunat, dar si poate cel mai dificil job. O viitoare mamă este cu
siguranță nerăbdătoare și copleșită de emoție pe parcursul sarcinii, iar aducerea pe lume a bebelușului reprezintă o împlinire neasemuită. Însă toate acestea vin la pachet și cu alte schimbări, de ordin fizic: vergeturi, piele uscată, sâni extrem de sensibili. Pentru a ajuta noile mame să treacă cu bine peste aceste schimbări, Sanosan a dezvoltat gama de produse Mama, ai cărei formule oferă îngrijire eficientă și sigură.

Gama Sanosan Mama cuprinde cinci produse, iar despre fiecare dintre ele aflați câteva detalii în cele ce urmează.


Ulei anti-vergeturi: conține o combinație de patru uleiuri de origine 100% naturală (ulei de semințe de struguri, de migdale, de măsline și floarea-soarelui) și acizi valoroși omega 3, 6 și 9, pentru a menține elasticitatea pielii și a preveni vergeturile.

Sanosan Mama
Cremă anti-vergeturi: conține un complex de elastină și colagen și e ideală pentru masaj, deoarece menține pielea elastică și ajută la prevenirea vergeturilor. În pluc, acum este disponibilă în cantitate dublă (200 grame).

Sanosan Mama
Fluid reducere vergeturi: conține ingrediente active și formula specială SynMat – o
combinație de extract de phaseolus lunatus și rutin (tratează celulele inflamatorii activate), precum și două peptide (stimulează repararea matricei extracelulare deteriorate). Crema poate reduce adâncimea medie a vergeturilor cu până la 72% după 2 luni de utilizare. Acestea se estompează și devin mai fine. Produsul conține colagen si elastin, pebtru suplețe și fermitate.

Sanosan Mama
Balsam mameloane: obținut din 100% lanolină naturală pură, balsamul este sigur atât pentru mamă, cât și pentru copil în procesul de alăptare. Ajută pielea să-și refacă nivelul de hidratare și îi îmbunătățește bariera naturală de protecție. De asemenea, e ideal pentru buze uscate sau pentru arsuri, precum și pentru pielea uscată a bebelușului.


Tampoane de protecție pentru sâni: din material moale, ce lasă pielea să respire, acestea oferă o fixare de durată cu ajutorul benzilor și a formei ce se potrivește perfect pe sân. Din celuloză extrem de absorbantă, au o folie interioară extrem de moale, ce se potrivește zonei extrem de sensibile.
Produsele NU conțin parabeni, uleiuri minerale, parafina și sunt testate clinic.
Puteți achiziționa SANOSAN în farmaciile si magazinele specializate pentru copii, precum și supermarketurile sau hypermarketurile din întreaga țară.

Și pentru că aș vrea ca măcar una dintre cititoarele mele să testeze câteva produse Sanosan, am pus la cale și un mic giveaway, care sper să vă placă. Așadar, de astăzi până în 23 septembrie, aveți timp să vă înscrieți pentru a câștiga:

  • Sanosan Mama Fluid pentru reducerea vergeturilor
  • Sanosan Mama Balsam pentru îngrijirea mameloanelor
  • Sanosan Baby Loțiune de îngrijire (100 ml)
  • Sanosan Baby Săpun solid

Cum? Simplu: mi-ar plăcea să-mi povestiți aici, în comentarii, o amintire frumoasă legată de naștere, de momentul venirii pe lume a celui mic, orice a rămas acolo, în inima voastră. Poate fi despre orice, poate fi amuzantă sau cum vreți voi, relatată în detaliu sau pe scurt. Nu contează. O amintire să fie :)

 

3 comentarii

  1. Imi amintesc cu cel mai mare drag momentul sosirii acasa, de la sunetul usii de la intrare, la cum batea soarele prin perdele. O clipa unica…

  2. Este bine de stiut, multumesc mult pentru informatie!

  3. Excelente produsele, big like!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.