Ești și tu o kitchenistă?

Și eu, care credeam că-s specială… Mă trezesc cu un mail din care aflu că sunt specială. Da, aham, eu și alte 22 milioane de femei din Europa. Și ele, ca și mine, își folosesc frigiderul pentru a-și păstra… obiectele vestimentare și cosmeticele, potrivit unui studiu realizat de echipa care a creat frigiderul Samsung Food Showcase. Această tendință este în creștere și arată apariția unei noi dive în toată Europa: Kitchenista.

Conform rezultatelor studiului, una din cinci femei din Europa păstrează la rece, în frigider, obiecte vestimentare sau produse cosmetice pentru a le asigura un aspect plăcut și prospețime pentru cât mai mult timp. De la pulovere, farduri, tratamente de păr și chiar lenjerie intimă, la branțuri pentru pantofi, lacuri de unghii, măști pentru conturul ochilor și haine din cașmir, toate își găsesc locul în frigiderul kitchenistei.

Kitchenista în Europa

Și ca să fiu mai precisă cu cele care-s la fel de speciale ca mine, cum spuneam mai devreme, vă spun cam câte sunt cele care își depozitează produse cosmetice și de înfrumusețare în frigider: 6,3 milioane în Polonia, 5,3 milioane în Germania, 4,5 milioane în Franța, 4 milioane în Italia și vreo trei prin Marea Britanie.

Infografic-Kitchenista

Cu toate astea, Franța este țara în care găsim cele mai multe kitcheniste atunci când vine vorba de obiecte vestimentare păstrate la rece. Rezultatele arată că peste jumătate de milion de franțuzoaice preferă să își păstreze anumite haine la temperaturi scăzute, adică peste o treime din totalul femeilor din Europa care țin obiecte vestimentare în frigider. Ele sunt urmate de poloneze (peste 400.000), nemțoaice (vreo 200.000), italience (139.000) și englezoaice (116.000)

Credem că rezultatele studiului sunt fascinante. Am ajuns să folosim frigiderul pentru depozitarea multor altor lucruri pe lângă mâncare. Am construit frigiderul Samsung Food Showcase cu zone unice pentru depozitarea optimă a tuturor produselor. Designul unic și inovator al frigiderului oferă mai multe soluții de depozitare pentru păstrarea produselor de diferite mărimi la temperatura perfectă și pentru o prospețime de lungă durată.

Luke Mansfield, Head of Innovations, Samsung Europe

Prin designul său inovator și folosirea optimă a spațiului de depozitare, Samsung Food Showcase oferă soluția ideală pentru păstrarea obiectelor vestimentare și a produselor cosmetice alături de clasicele alimente.

Kitchenistele din toată lumea nu își vor mai deranja acum membrii familiei cu depozitarea produselor non-alimentare în frigider datorită noilor spații independente din interiorul acestuia. Compartimentele destinate produselor cosmetice și sertarele pentru legume sunt combinate eficient, într-un design armonios.

Totul e să nu vă întindeți crema de ochi pe pâine și să nu încercați să vă rezolvați ridurile cu untul, fie el și cel mai fin și franțuzesc unt.  :))

Kisses and hugs!

2 comentarii

  1. Hello,
    Temperatura optimă de păstrare a cremelor, de orice fel, este intre 10-20 grade, deci până nu cumpărați acest minunat frigider, nu va stricați produsele ținându-le in ftigiderul obișnuit, in afară de produsele pe care e specificat a se pastra la frigider cand temperatura de păstrate trebuie să fie între 2-8 grade.

  2. Frumoas articolul! :-) Felicitări!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.