La Bibliotheque salon de frumusețe – locul unde înveți să plutești cu Yon-ka tratament cu pensule Evasion Sensorielle

Până la experiența La Bibliotheque despre care vreau să vă spun câteva vorbe, nu credeam că e posibil pentru specia umană să plutească altfel decât într-un mijloc de transport aerian. Să se desprindă, efectiv, de pat, și să plutească prin aer, fără nici o greutate de nici un fel. Cum așa? Imediat vă explic :)

Sunt una dintre acele femei pentru care o porție sănătoasă de cardio sau o sesiune de alergări de rezistență poate face minuni asupra psihicului. Mulți dintre cunoscuții mei știu că, de multă vreme, nu mai fac sport doar ca să mă mențin, ci pentru starea de bine pe care mi-o asigură. De altfel, se pare că ar exista o dependență de endorfine și se prea poate să fiu cumva dependentă.

Ei, tocmai pentru că-s mai zvăpăiată de fel, nu pot să spun că un tratament de relaxare nu suna bine pentru mine, dar nici nu mă dădea pe spate. Așa că am acceptat invitația celor de la LA BIBLIOTHÈQUE, la un tratament Yon-Ka cu pensule Evasion Sensorielle.

La Bibliotheque e un spațiu prietenos, decorat original
La Bibliotheque e un spațiu prietenos, decorat original

Am tot stat și m-am tot sucit și învârtit despre ce-aș putea spune despre experiența asta, despre ce cuvinte aș putea să folosesc, ca să exprim măcar 10% din senzație, însă am știut, de îndată ce m-am ridicat de acolo, că-mi va fi foarte greu să descriu pas cu pas senzația.

Ce e Yon-Ka – tratamentul cu pensule Evasion Sensorielle

Timp de o oră și jumătate, Laura, cea care s-a ocupat de mine, mi-a executat un minunat masaj tratament, folosind atât pensule Evasion Sensorielle, cât și produse Yon-Ka, pe care eu nu le încercasem, dar despre care auzisem multe cuvinte de laudă.

Cu ajutorul pensulelor, plimbate după o tehnică anume pe față, gât, decolteu, umeri și mâini, simți cum stresul dispare, cum te reechilibrezi și cum, în câteva zeci de minute, arăți și te simți ca nouă. Și, credeți-mă, dacă veți merge, îmi veți da dreptate.

Pașii Yonka – tratament cu pensule Evasion Sensorielle: de la uleiuri esențiale, la plutire

Laura a început masajul cu o pulverizare cu uleiuri esențiale Yon-Ka, o suită de arome naturale pulverizate fin, molcom, ritmic, peste ten, într-o încăpere în care se aude doar o muzică ambientală foarte relaxantă. Simți cum tensiunea din corp se evaporă, pur și simplu.

Grație uleiurilor esențiale, și pielea se simte mai proaspătă, iar la final am constatat că tenul e mai luminos, mai odihnit, ca după un somn profund, liniștit.

Salonul de cosmetică La Bibliotheque, locul unde înveți să plutești :)
Salonul de cosmetică La Bibliotheque, locul unde înveți să plutești :)

Pensulele folosite în tratamentul Evasion Sensorielle sunt folosite, de obicei, pentru a picta porțelanul și produc un efectul senzorial unic, prin finețe și prin felul în care sunt plimbate pe corp, într-un dans care apropie cosmetica de artă. Acestea sunt fabricate manual din păr de capă, iar mânerele sunt din lemn.

După pulverizarea cu uleiuri esențiale Yon-Ka, Laura mi-a aplicat un gomaj vegetal, după reguli precise, numai de specialiștii în astfel de tratamente știute. A urmat o primă rundă de masaj cu pensule, de la frunte spre vârfurile degetelor și învers.

Pe cuvânt de onoare că mi-era să nu adorm. Laura mi-a povestit, până la un punct, ce și cum aplică, în ce etapă se află, însă la un moment dat, mi-a propus să păstrăm o liniște absolută, pentru a mă putea bucura total de această experiență. Și așa am făcut. Mai mult, intuind cumva starea de relaxare totală și somnul care-mi dădea târcoale, Laura mi-a spus că, dacă mă ia somnul, să nu-mi fie rușine :) Nu a fost cazul, dar o asemenea relaxare nu doar că n-am simțit vreodată, dar nici n-am crezut că există…

A urmat un masaj pentru oxigenarea pielii, executat pe față, gât, dar și pe conturul ochilor, urmat de masca pentru fermitate și de o nouă rundă de masaj cu pensule.

Cel din urmă pas a fost unul olfactiv, cu uleiuri esențiale Yon-Ka, astfel încât trezirea, ridicarea din tratament, să fie ușoară. E greu de explicat, dar Laura mi-a spus să mă ridic ușor. În primă fază, culcată fiind încă, nu am înțeles de ce-mi spune asta. Aveam să descopăr, atunci când am încercat să mă ridic. Mdap, o senzație de felul ăla nu credeam că e posibilă. A fost ca o trezire din plutire, corpul recapătă greutate.

Am găsit un clip video ce redă câte ceva din atmosfera și pașii tratamentului despre care v-am povestit. Asta, așa, ca să vă faceți o oarecare idee, însă în realitate, o să fiți în Paradis, mark my words.

Pentru că merităm relaxarea totală

Vă recomand, din toate puterile mele de beauty blogger, tratamentul Yon-Ka cu pensule Evasion Sensorielle, de care vă puteți bucura în salonul La Bibliotheque. Pentru mine, a fost prima vizită aici și m-am bucurat că am putut testa un astfel de serviciu. Doar asta face un beauty blogger, testează, testează și iar testează, iar impresiile mele sunt cât se poate de sincere.

Câteva zile, am avut o senzație de plutire. Când am plecat de la La Bibliotheque, pe drum spre casă, complet nemachiată, am atras, cred, cele mai multe priviri din viața mea. E un tratament cosmetic neinvaziv, ale cărui rezultate se văd imediat și persistă. E un tratament nu doar pentru starea de bine a tenului tău; e un tratament pentru starea de bine a întregii tale ființe, a minții și a trupului.

Știu că vine luna femeilor, că ne plac pantofii și rochiile. Dar, dragile mele, știu că mă veți pomeni mult și bine: alegeți să mergeți la acest tratament. E life changing. Vă spune asta una dintre cele mai stresate și mai panicate femei din lume :)

Mai multe detalii găsiți în link-ul acesta, pe care, de ce nu, i-l puteți sugera omului iubit de lângă voi. Sunt sigură că e într-o căutare febrilă pentru cel mai frumos cadou de Ziua Femeii.

Să fiți frumoase și relaxate! Iar dacă încercați tratamentul, vă aștept să-mi povestiți cum a fost. După ce vă veți trezi din plutire, firește :)

6 comentarii

  1. O, daaaa … cred ca e minunat.

    • E tare frumos acolo, tare frumos. Adică, nah, eu mă pronunț asupra decorului și a serviciului de care am beneficiat eu, nu am idee cum stau la celelalte servicii, dar am văzut ceva acțiune în camera unde e coaforul și mi-a plăcut ce-am văzut. Tratamentul încercat de mine e pentru îngeri, pe cuvânt de onoare.

  2. Tare, tare curioasa m-ai facut. Suna atat de bine si relaxant…

  3. Cred că îmi doresc să fac şi eu o vizită în acest Paradis pentru că sună al naibii de bine…Mă bucur că ai putut avea parte de aşa ceva, pup!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.