Ai o nouă prietenă: Jolie Cherie, un altfel de loc dedicat frumuseții

Eu mi-am propus să ajung din nou, cât mai curând, în acest loc elegant, prietenos, la deschiderea oficială a căruia am avut privilegiul să particip. Numit Salon Jolie Cherie – la meilleure amie de către doi entuziaști, Claudia Vidican și Cristian Bizdoacă, acesta e amplasat în zona Kiseleff – Aviatorilor, pe Strada Gheorghe Brătianu, la numărul 30. Pe lângă tratamente corporale (anticelulitic, drenaj limfatic, tonifiere, remodelare corporală, radiofrecvență, ultrasunet, vacuum etc), la Jolie Cherie ai la dispoziție specialiști care te vor îndruma către cele mai adecvate scheme de terapie personalizate. Pentru a beneficia de experiența celor care au inventat conceptul de estetică medicală, Jolie Cherie a apelat la Giacomo Poderi, specialistul italian în tehnologii de înfrumusețare și terapie‎.

Nu ne lăudăm ca am inventat apa caldă, dar ne lăudăm că am cercetat și înțeles exact necesitățile publicului feminin – atenție, și nu numai!! – în ceea ce privește partea estetică, și le-am tratat cu seriozitatea cuvenită oricărei probleme medicale. Pentru că doamnelor, celulita este o boală. La fel și insuficiența circulatorie, cuperoza sau alte multe probleme inestetice. Și nu putem aborda altfel celulita, depunerile localizate de grăsime sau vasele sparte decât cu cea mai mare seriozitate.‎ Giacomo Poderi

MC al evenimentului a fost Roxana Iliescu, ea însăși beneficiara terapiilor, însă în scop medical. Ca să poată prezenta evenimentul fără ajutorul cârjelor, familia Poderi i-a aplicat un tratament combinat de ultrasunete, infraroșii, presoterapie și radiofrecvență. Ambiția salonului este aceea de a se transforma într-un club de socializare nu numai pe teme de frumusețe, de a organiza evenimente periodice la care prietenele Salon Jolie Cherie vor putea afla, pe lângă secrete legate de frumusețe sau tratamentele faciale/corporale, și alte trucuri, dar vor avea și ocazia să deguste ciocolată, vinuri, să admire creații ale designerilor sau să se bucure de momente culturale, expoziții de fotografie sau de pictură.

A fost un vis al nostru să oferim clientelei un loc plin de energie pozitivă, făcut din dragoste și pasiune, unde să găsească cele mai bune tratamente personalizate pentru păr, corp, față și chiar suflet, aplicate de profesioniști cărora chiar le pasă… Claudia Vidican

Dacă te-am făcut curioasă și vrei să vezi cum arată cel mai nou loc de răsfăț din centrul Bucureștiului, poți afla mai multe detalii de aici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.