Sabon haircare: ce conține noua colecție

Sabon haircare: ce conține noua colecție

Sabon e un brand care mi se pare special. În toată nebunia asta comercială, în care accentul e pus, de obicei, pe vânzări, Sabon reușește să-și păstreze romantismul, naturalețea, să nu se abată de la principii și, în același timp, să lanseze produse în fața cărora orice femeie preocupată de a se îngriji exclamă “Wow, trebuie să încerc produsul ăsta!”. Da, fix așa am zis și eu când am văzut știrea despre noua colecție de haircare Sabon. Să vă povestesc puțin despre ea.

Se spune că un păr frumos are ca sursă un scalp sănătos și tocmai pe această filosofie s-au bazat specialiștii Sabon când au dezvoltat această nouă linie de îngrijire a părului. Mai exact, aceasta e bazată pe un ritual de îngrijire în trei pași: un scrub pentru scalp, un șampon esențial și o mască 3 în 1, disponibile în cele două arome Green Rose și Iasomie.

Primul pas îl reprezintă scrubul special conceput pentru îndepărtarea toxinelor și a celulelor dăunătoare de la nivelul scalpului. Cu un tratament 2 în 1, acesta ajută datorită mineralelor esențiale prezente, provenite din sărurile de la Marea Moartă, care se află în componența sa, iar aroma de mentol dă o senzație imediată de răcoare și prospețime.

Al doilea pas este șamponul esențial, care oferă strălucire. Masca Sublimă 3 în 1 repară zonele uscate și deteriorate și îi redă părului flexibilitatea și strălucirea pe care ți-o dorești. Datorită formulei sale bogate, non-grase și hrănitoare, părul devine infinit de mătăsos și de suplu.

În plus, în noua gamă Sabon există și un low shampoo, dar și un ser pentru păr. Crema delicată de curățare nu face spumă, dar îndepărtează impuritățile că un șampon și protejează ca un balsam. Este ideală pentru părul foarte degradat sau pentru utilizare zilnică. Iar serul pentru păr, nu doar reface stratul lipidic, dar și previne ruperea și oferă părului o strălucire încă de la prima aplicare.

Produsele din noua colecție haircare de la Sabon nu conțin SLS ori parabeni și au în formulă o combinație unică de trei uleiuri naturale prețioase: ulei de marulă, ulei abisinian și ulei de camelia cu proprietăți unice ce te fac să shine like a diamond.

Și, la fel ca și în cazul colecției Rose Splash, și această nouă colecție Sabon haircare e conectată cu arta. Artista Raluca Ghideanu ne prezintă lucrarea ”I Am the Mirror”, inspirată din povestea produselor Sabon Hair Care. Această ne vorbește de personajul feminin care își redescoperă frumusețea și strălucirea în reflexia oglinzii, regăsindu-se pe sine dinamică, spirituală și modernă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.