O colecție cool: S-Karp Fashion by Mihaela Glăvan

O colecție cool: S-Karp Fashion by Mihaela Glăvan

Ce iese din colaborarea unui brand autentic românesc cu un renumit designer de pantofi autohton?  S-Karp Fashion by Mihaela Glăvan. O colecție cool, fashion oriented, cu un design spectaculos.

Și hai să fim serioase (și serioși, căci colecția cuprinde și modele unisex): oricâte perechi de pantofi am avea, tot ne mai face cu ochiul, macar din când în când, ceva nou. Eu am renunțat aproape complet la tocuri: nu mai am nici voie să le port și nu pot să spun că-mi pare rău, că nu-mi pare.

Asta pentru că m-aș cumpăra pantofi sport zilnic, mă simt extrem de confortabil în ei și da, mă simt extrem de feminină. Și asta pentru că eu cred cu tărie că feminitatea nu e dată de pantofi, ci de felul în care arată piciorul într-un pantof. Am văzut, de-a lungul vremii, picioare perfecte în pantofi sport și picioare imperfecte pe tocuri așa că… Dar să nu divaghez, că am tendința asta :) Și să revin la S-Karp Fashion by Mihaela Glavan.

Colecția cuprinde cinci modele de pantofi, fiecare disponibil în câte trei culori. Alb, verde military, albastru regal, roz și galben muștar. Această microcolecție conține, cum ziceam mai sus, atât modele unisex, cât și modele de damă.

Pantofii creați de Mihaela Glăvan pentru S-Karp adoptă un stil non-conformist, destinat celor care vor să fie conectați cu moda și cu stilul, celor care vor să fie cool, actuali, dar care nu vor să renunțe nici la comoditate.

Colecția S-Karp Fashion by Mihaela Glăvan înglobează materiale precum pielea naturală și pielea intoarsă, atât la interior, cât și la exterior. Talpa este din cauciuc natural și este cusută cu ată de bumbac.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.