S-a lansat crema hidratantă -417 Mineral Aqua Perfection

S-a lansat crema hidratantă -417 Mineral Aqua Perfection

V-am mai povestit, în mai multe rânduri, despre cât de mult îmi plac produsele -417. Chiar la evenimentul de lansare al cremei hidratante -417 Mineral Aqua Perfection toate cele cu care am vorbit și care folosiseră produse -417 erau încântate de acestea.

După cum îi spune și numele, crema hidratantă Mineral Aqua Perfection pentru ten normal și uscat este un produs cosmetic îmbogățit cu un complex de minerale prețioase de la Marea Moartă, extrase rare din plante și vitamine. Aceasta are rolul de a regenera pielea, datorită ingredientelor din plante atent selecționate și de a îmbunătăți îmbunătățește aspectul general, oferindu-i hidratare. Textura fresh și ușoară a cremei hidratante -417 Mineral Aqua Perfection penetrează pielea imediat, lăsând în urmă un efect de satin.

-417 Mineral Aqua Perfection

-417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante ( A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă, iar numele brandului simbolizează locația exactă (417 m sub nivelul mării) de unde sunt extrase cele mai prețioase ingrediente pentru produsele -417.

Produsele -417 sunt disponibile în România, exclusiv în farmaciile Sensiblu.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.