Royal Chapeau a lansat prima colecție prêt-à-porter

Prima colecție Royal Chapeau, brandul creat de manechinul Adriana Andreicuț, include 24 de modele pentru femei și bărbați.

Royal Chapeau a lansat prima colecție de pălării prêt-à-porter, inspirată din eleganța și rafinamentul fără vârstă al unor fashion icon-uri precum Grace Kelly, Prințesa Diana sau Alain Delon. Colecția include 12 modele pentru femei și 12 pentru bărbați, realizate din materiale fine precum mătasea și fetrul de blană – una dintre țesăturile cele mai apreciate de către pălărieri, folosită încă din perioada Rococo.

Royal Chapeau s-a născut din pasiunea Adrianei Andreicuț pentru pălării și din dorința de a oferi românilor, tot mai mult aflați în căutarea unui stil individual, un accesoriu prêt-à-porter care să aducă un strop de eleganță și de personalitate oricărei ținute.

Cariera de manechin i-a oferit insight-uri prețioase din lumea modei, prin contactele cu branduri și designeri de top, dar și oportunitatea de a călători mult. Londra a fost printre orașele care i-au influențat cel mai mult stilul și viziunea asupra eleganței – o metropolă unde pălăriile erau printre accesoriile statement.

_VB_0079

_VB_0127

_VB_0159

image002

Puternica influență britanică se citește în design-ul colecției Royal Chapeau: eleganța clasică a liniilor simple și armonioase, care se transformă într-un accesoriu-statement tocmai prin discreție și echilibru. Cele 24 de modele de pălării ready to wear includ 12 piese pentru femei și 12 pentru bărbați, cu un design special creat pentru a face primul pas în adoptarea pălăriei ca element ce întregește o ținută. Acestea sunt produse în serie, în Cehia. Toate modelele sunt realizate din fetru de blană de iepure, un material pe cât de fin, pe atât de rezistent, cu aplicații din țesături prețioase precum mătasea.

Pălăria poate părea un accesoriu pretențios, însă, dacă observăm trendurile, ne dăm seama că este un element care aduce șarm individual în orice ținută. De la un outfit extravagant, la unul sobru, de la streetwear la o ținută formală, pălăria este unul dintre puținele accesorii care se poate adapta. Aceasta este și ideea din spatele primei colecții Royal Chapeau: într-o țară în care oamenii sunt tot mai dornici de a-și afirma stilul individual, dar adesea nu au curajul să o facă, este nevoie de un accesoriu care păstrează echilibrul între liniile clasice și forța statement-ului său.
– Adriana Andreicuț

Pălăriile din prima colecție Royal Chapeau au prețuri cuprinse între 180 € și 250 € și pot fi achiziționate din showroom-ul de pe Str. Mahatma Ghandi Nr. 3, sau online, de pe site-ul www.royal-cheapeau.com.

Photo credits @Vali Bărbulescu.

2 comentarii

  1. Au un farmec aparte, iar o singură piesă de rezistență poate transforma cu totul o ținută :-)
    E clar că nu se potrivesc oricui :-)

  2. Mereu am gandit ca o palarie frumoasa da eleganta si stil celei care o poarta.Trebuie doar sa gasesti ce ti se potriveste si sa o porti impreuna cu atitudinea potrivita.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.