Round-up martie: produsele de îngrijire și de beauty ale lunii

Daaaa, știu, târziu, târziu, dar better late then never. Și, odată ce-s preferate, preferate rămân, așa că sper să vă fie inspirație.

preferatele-lunii-februarie

1. Nivea BB Cream 5-in-1 – e un BB cream foarte util, mai ales în zilele în care nu vrei un machiaj prea elaborat, ci doar ceva natural, ușor.

2. The Body Shop InstaBlur – e un produs despre care cred că am mai pomenit, mi se pare un primer bun, pe care l-am folosit cu o mulțime de farduri, unele no name, altele cu pretenții, și care a făcut față cu brio 12 ore și mai mult.

3. Balsam de buze Nivea Essential Care –  sunt Antonia, sunt dependentă de balsamul de buze, iar cel de la Nivea e foarte bun. Hidratează într-o clipă, dă senzația aceea de buze pline, sănătoase, nu se lipește, are un efect de durată.

4. Batiste Dry Shampoo – îl am, în varianta mini, în geanta de sport și îl mai folosesc atunci când, după o sesiune de sport, trebuie să ajung la vreun eveniment și nu am timp să mă spăl, aşa că-l folosesc pe părul spălat cu o zi înainte. E adevărat, nimic nu se compară cu părul proaspăt spălat, v-am mai povestit eu despre asta, dar Batiste e un prieten bun când nu știi ce să faci mai întâi.

5. Victoria’s Secret Shiny lipgloss – deși e lipicios, îmi place pentru că dă impresia de buze mai pline. Totuși, cu vântul care s-a stârnit afară, nu-i o idee prea bună…

6. Rimmel London ScandalEyes Xtreme – un rimel care, ca să fiu sinceră, nu mi-a plăcut la început, în prima săptămână de utilizare. După câteva zile însă, poate pentru că textura s-a schimbat puțin, nu-mi dau seama, rimelul ăsta a făcut o treabă excelentă: alungește, oferă volum și nimic nu se “plimbă” peste zi, nici măcar la sport. Iar negrul e… scandalos de negru.

7. Itopik Gel emolient fără săpunLoveeeeee! Nu mă omor după miros, nu e chiar vanilat, dar lasă o piele cu senzația de foarte curat și hidratat. Dacă aveți bebeluși prin preajmă, vi-l recomand. De asemenea, vi-l recomand dacă vreți o îngrijire a pielii in real time, în timp ce faceți duș.

8. Eucerin Intensive Hand Creme 5% Urea – O decoperire grație blogului, mi se pare mi-nu-na-tă, trebuie să o încercați.

9. Smoky Poppy Bath Bombs – nu prea fac eu baie în cadă, prefer dușul, dar pentru momentul ăla de relaxare totală, acestea merită o încercare.

10. Caudalie Premiere Cru Elixir – Aproape că am termint flaconul, e una dintre descoperirile anului, e uimitor ce poate să facă un produs. Promit să revin cu review.

11. L’Oreal NutriGold – e, de fapt, o favorită de prin decembrie, dar am uitat să o menționez și e nedrept pentru că, inițial, aveam așteptări moderate de la ea, dar mi-a plăcut foarte, foarte mult. Am tot avut, în ultima vreme, cred că din pricina vremii, senzația de “piele care ține”, disconfort sau sensibilități cauzate de factorii externi cum ar fi poluarea, schimbările de temperatură sau vântul. Hrănește pielea în profunzime, o protejează și previne îmbătrânirea prematură.

12. Moroccanoil soap bar – Nu știu să fi încercat vreodată un săpun mai bun.  Știți doar, nu am ascuns vreodată că folosesc foarte des săpun la duș, contrar credinței (aproape) generale că săpunul face rău. Am încercat Moroccanoil și a fost dragoste la prima folosire. Doar că mi se pare o idee cam piperat. Era, dacă-mi aintesc bine, cam 70 lei.

Acestea au fost preferatele mele, pe multe dintre ele le voi recumpăra sau am făcut-o deja, am descoperit multe produse foarte bune și mă bucur că pot să împărtășesc asta cu voi.

În plus, dincolo de produsele cosmetice și de îngrijire, vă recomand să nu uitați să beți cel puțin doi litri de apă zilnic, să consumați fructe și legume, că tot e sezonul, să dormiți măcar șapte ore pe noapte, să vă relaxați măcar uneori și să vă bucurați de lucrurile bune din jurul vostru.

Să aveți cea mai frumoasă duminică!

Cover photo (with some alterations) via Shutterstock

1 comentariu

  1. Si mie mi-a placut Rimmel Scandaleyes Extreme, acum s-a cam uscat, insa si-a primit un review detaliat si complimentele pe blog. Am observat ca nu arata bine la toata lumea, dar in cazul meu a fost fain.
    M-ai facut curioasa cu produsul Caudalie!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.