Ce stilist îşi îmbracă vedeta cu o copie grosieră? Vedeta Pro TV-ului, prinsă cu garda jos.

Să ne înțelegem: nu am vaste cunoştințe în designul vestimentar, dar cred că tocmai de aceea s-au înventat stiliştii. Da, acele persoane care au studiat de le-a bubuit capul tot felul de lucruri, de la istoria modei, la cum arată ea acum.

Nu acuz, dar stau şi mă întreb cum e posibil să fii stilist al ProTV-ului şi să-ți îmbraci una dintre vedetele din linia întâi într-o rochie copiată după Pucci? Despre Eniko Szanto e vorba. Da, ea îi îmbracă şi pe băieții de la Meteo, dacă v-ați întrebat asta vreodată…

Fireşte că gafa de proporții a celor de la Pro TV nu a scăpat de privirea ageră a Iuliei Albu, care a taxat-o pe vedetă:

Să fie paaa…. PUCCI? Curat PLAGIAT, nu alta! Şi tocmai când mă pregăteam de somn… Dacă nu dădeam pe ProTV, zâmbitoare rămâneam! Damn it!

Iulia Albu, pe pagina sa de Facebook

iulia-vantur-pucci

Dacă Iulia Vântur şi-ar fi ales singură rochia, aş mai fi înțeles. Nu e obligată să cunoască toate modelele ori să fie la curent cu toate aparițiile de pe covorul roşu ale vedetelor de peste Ocean.

Dar când te numeşti stilistul unui ditamai trust, când eşti plătit exclusiv pentru asta, când ai, totuşi, vedete cu o asemenea vizibilitate pe mână, tot ce poți să faci pentru ele e să le îmbraci într-o rochie – hai, fie, să nu-i spunem fake, să-i spunem o-rochie-care-strigă-de-pe-Marte-că-e-o-copie-nereuşită-de-Pucci?

Şi pe care a purtat-o Beyonce Knowles, la Gala Met, în 2011.

Beyonce Knowles wearing Emilio Pucci at Met Gala 2011

În plus, în urmă cu ceva timp, soția lui Nicolae Guță, Narcisa, apărea într-o emisiune la Acasă TV (deci, în trust…) îmbrăcată în… Ați ghicit!

narcisa-guta-pucci

Sursa foto 1, 2, 3, cover

Nu mă înțelegeți greşit: fiecare e liber să se îmbrace în ce vrea. Ba chiar am în lucru o postare despre Fake versus Inspired versus Original, ca să stabilim nişte chestii şi să nu mă mai trezesc că mă întreabă lumea dacă aia e o geantă Celine fake :)

Dar de la extaz la agonie, mai ales când te numeşti vedetă cu stilist, pasul e atât de mic.

4 comentarii

  1. Of doamne :)) Nu mi place de loc de Eniko si de alegerile ei vestimentare. Am vazut ce sfaturi le dadea femeilor intr-o emisiune tot a trustului PRO si mi se facea pielea de gaina. Ideea in sine era ok, dar doamnele respective aveau 40 de ani si le punea caciuli din alea care atarna pe cap, layering, sneakers etc :)). Iar baietii de la meteo..vai mama; eu doar ascult meteo, nu ma mai uit :)).

  2. Comentez doar ceea ce am vazut : Busu de la meteo poarta pantaloni parca e un personaj de desene animate :))) si niste culori de te dor ochii. Nici o clipa nu mi-a trecut prin cap ca are stilist !!? Eu credeam ca asa vrea el, sa para mai tanar decat este … dar de foarte multe ori poarta niste tinute absolut ridicole.

  3. Si daca te uiti mai bine sotia lui Guta are un fake mai apropiat ca model de orinal :))

  4. Nu ma amestec in discutii de genul, pentru ca nu ma pricep.Vreau doar sa spun ca mie mi-a placut rochia si cum ii statea Iuliei Vantur cu ea.In ceea ce o priveste pe Iulia Albu, ma abtin din toate puterile, pentru ca mie una imi vine sa sparg TV-ul cand o vad.Intr-adevar stilistii te imbraca, dar cred ca ai si tu nu cuvant de spus, nu?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.