Vouă vă place rochia de mireasă a Angelinei Jolie?

Una dintre regulile de la care încerc să nu mă abat e: nu critica niciodată rochia de mireasă purtată de cineva. Cred că e o alegere personală care, dincolo de regulile de modă și de stil, pe care nu am pretenția că le stăpânesc, trebuie să facă plăcere unei singure persoane: miresei. Cu toate astea, fără să vreau, când am zărit fotografiile cu rochia de mireasă a Angelinei Jolie,  din revista E! Online, nu mi-am putut abține un “Îîîîh!“. Nu știu dacă e de la materialul rochiei, care mi se pare prea lucios, ori de la croiul din zona bustului. Cert e că nu, nu-mi place.

Ce mi-a plăcut însă la rochia ei de mireasă a fost ideea pe care a avut-o, de a o decora cu desenelor copiilor :)

rochia de mireasă a Angelinei Jolie

Rochia a fost creată de designerul Donatella Versace, iar desenele copiilor au fost brodate pe rochie de către Luigi Massi, master tailor la Atelier Versace și un apropiat al familiei Jolie-Pitt.

Așadar, sunt curioasă: vă place rochia de mireasă a Angelinei Jolie?

© Sursa foto, foto cover © Shutterstock

5 comentarii

  1. Nici mie nu imi place in mod deosebit, dar in schimb ma incanta ideea pe care a avut-o. E ceva mai altfel, mai diferit.

  2. E groaznica. Nu-mi place nimic la ea. Zici ca e o improvizatie facuta de un designer wannabe in pana de idei.
    Iar ea arata obosita si terminata. Sincer, niciodata nu mi s-a parut femeia asta frumoasa. Sa zicem ca a avut sex-appeal, dar frumoasa in niciun caz nu o pot considera.

    • Sunt de aceeași părere, nici eu n-am căzut pe spate, deși pot să înțeleg că “Beauty lies in the eyes of the beholder” și are un ceva al ei. Acum, da, se vede că nu e chiar proaspătă, poate nici luminile din foto n-o avantajează, dar aici cred că tu poți să-ți dai seama mai bine. Oricum, rochia e de șters din minte rapid.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.