Help needed: unde fac RMN gratuit?

De-a lungul vremii, dincolo de postările despre beauty, fashion sau alte lucruri frumoase, eu m-am înfățișat în fața voastră cu… mine. Cu mine în stare pură, neascunsă, nedisimulată, nemachiată, cu stări mai bune sau mai puțin bune. Acesta e un blog, blogul meu și e o parte din viața mea. Iar viața mea, din păcate sau din fericire, nu e numai glam, evenimente, ambalaje lucioase și outfituri, zile minunate și altele asemenea. E serioasă treaba, m-ar ajuta dacă știți ceva despre RMN gratuit și dacă mi-ați putea lasa un comentariu.

Viața mea înseamnă și prieteni morți, probleme, deziluzii, sfârșituri și începuturi, dezamăgiri, dureri.

După o zi în care am experimentat durerea în cele mai crunte forme pe care mi-a fost dat să le experimentez, vin cu o întrebare-rugăminte: știți cumva vreun loc în minunatul București (cred că sunt dispusă să merg și la Ploiești ori la Giurgiu dacă trebuie), unde pot face un RMN gratuit?

E serioasă treaba, m-ar ajuta dacă știți ceva despre RMN gratuit și dacă mi-ați putea lasa un comentariu.

Altfel, vă doresc un weekend însorit, cu multă, multă sănătate!

Pe © Shutterstock, fotografiile îmi spun că va fi bine :)

8 comentarii

  1. Buna, cu trimitere de la medicul specialist poti face rmn la clinicile Hiperdia, Medas, spitalul Montza (Eu am facut la Hiperdia din incinta spitalului Elias- dar au mai multe clinici in Bucuresti
    )

  2. Din pacate nu te pot ajuta (fiind din provincie) dar iti doresc multa sanatate tie si celor dragi!

  3. Gratuit e greu, dar poti merge la un medic specialist care are contract cu casa de asigurari.te va trimite la un centru privat unde vei plati aprox. 200 lei.noi asa am procedat, din pacate gratuit nu exista, dar pretul intreg e de vreo 5-600 lei. Sanatate multa!

  4. Buna. Cu trimitere de la medicul specialist, tatal meu a facut RMN-ul gratuit la Sanador.

  5. Nici eu nu te pot sfatui deoarece sunt din provincie ,dar ceea ce stiu cu siguranta RMN gratuit poti sa il faci doar daca esti internat in spital ,in rest peste tot se plateste indiferent daca mergi la privat sau stat ,multa sanatate persoanei care are nevoie de asa ceva ,te pup <3

  6. eu nu te pot ajuta cu informatii, insa cu gandurile mele bune si pozitive , da ! maine va fi mai bine ! sanatate multa !

  7. Multa sanatate! Sper ca ai rezolvat problema.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.