Rezoluții 2018: Tu ce ți-ai propus pentru acest an?

Rezoluții 2018: Tu ce ți-ai propus pentru acest an?

La mulți ani! Să fiți sănătoși, să aveți un an cât se poate de bun! Eu l-am început împăcată și cu câteva hotărâri, care sper să mă îmbogățească sufletește. Voi v-ați setat vreun astfel de obiective? Sunt curioasă :) Eu mi-am propus cam ce urmează.

Să citesc mai mult. Mult mai mult. În 2017, am citit cam o carte lunar, însă în urmă cu doi ani, am reușit să citesc aproape o carte pe săptămână. Anul acesta, aș vrea să bifez două pe lună, puține lucruri mă relaxează și mă dezvoltă mai bine și mai frumos decât cititul.

Să visez mai mult. Consider visarea parte din planificare, așa că mi se pare indispensabilă pentru orice progres. Acum patru-cinci ani visam că o să pot vorbi cu spaniolii în limba lor, trei ani mai târziu îmi luam licența în portugheză-spaniolă. Acum niște ani visam că o să pot să alerg măcar doi kilometri, după ceva timp am alergat primul meu semimaraton. Și tot așa.

Să triez mai mult. Oameni, lucruri, haine, relații, gânduri. Să prețuiesc și să respect mai mult principiul “Mai puțin, dar mai bun” și să mă bucur de bogăția lucrurilor puține, dar autentice. Să strâng mai puține haine, dar mai mult stil, mai puține cărți, dar mai multă cunoaștere, mai puține relații, dar mai multă prietenie. Ați înțeles voi.

Să mă întorc în presă. Da, așa cum e ea acum, cu toate transformările prin care a trecut de când, în urmă cu niște ani, ziarul la care am iubit să lucrez scotea ultima ediție. Îmi e dor de presă ca de aer și sper să reușesc să mă întorc acolo, cu un job full-time.

Să revăd Lisabona. Nu știu cum să vă descriu cât de mult îmi doresc să pășesc din nou acolo. și nu aș vrea să zăbovesc prea mult asupra acestui punct, pentru că atât de dor îmi e de Lisabona, încât mă apucă plânsul.

Să îmi mai fac un tatuaj. Mi-l doresc de câțiva ani, aș vrea să ajung să îl fac în 2018.

La capitolul “Dorințe materiale”, nu vreau multe, dar sunt consistente :) Mai exact, nu știu cum, însă cumva mi-aș dori să-mi pot achiziționa iMac-ul la care visez de multă vreme și o cameră foto pentru vlogging. În plan secund, un sistem bun de sunet, un rucsac Tommy Hilfiger și o pereche nouă de adidași. Atât, finuț, după cum observați :)

Restul – să fiu sănătoasă, să îmi meargă cât de cât bine și altele asemenea, nu țin doar de mine, e drept. Mi le doresc, însă mi se pare nepotrivit să le listez la “Rezoluții”. Firește că voi face tot ce pot să le îndeplinesc, însă am nevoie și de ceva noroc pentru asta. Sper să nu mă (mai) ocolească.

Ceea ce vă doresc și vouă :) La mulți ani!

1 comentariu

  1. Sa le faci pe toate si multe altele de care nu-ti dai seama acum ca ai nevoie! Sa ai un an minunat si sa te bucuri de tot ce traiesti!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.