Revlon Candid Natural Finish Anti-Pollution Foundation: Review

Revlon Candid Natural Finish Anti-Pollution Foundation: Review

Știți voi momentele acelea în care ieși din casă aranjată mai ceva ca prințesa din povești? Machiajul, țiplă. Părul, așișderea. Ținuta, perfectă. Ba îți pui chiar și tocuri (deși te dor șalele) și mai stai și dreaptă. Bun, știți momentele. Ei, gândiți-vă la o astfel de zi; ba mai mult, ca să fie și mai frumos, imaginați-vă că Bucureștiul e curat (!!!), că traficul nu e aglomerat, ce să mai, vis.

Și acum, din senin, imaginați-vă cum, după numai jumătate de oră, fața voastră arată ca un pachețel de unt lăsat în soare… If you feel me, sis, atunci rămâi prin preajmă, că am un secret ca să-ți salvez zilele de problema asta.

Bun, înainte de toate, să stabilim ceva. Unu la mână: dacă nu ești femeie, nu ai ten mixt/gras și habar nu ai de ce ar fi asta o problemă existențială, și nici nu ești curioasă de review, ai un butonaș drăguț, cu un x pe el, undeva în colțul monitorului.

În al doilea rând, mă confrunt cu problema asta de ani de zile și, în afară de hormoni (care, pe timpul sarcinii m-au făcut să am cel mai frumos ten din lume, fără urmă de luciu), eu nu am descoperit altceva să înfrâneze pornirile tenului meu.

Așa că, de fiecare dată când aud ceva despre ÎNCĂ un produs menit să țină sebumul sub control, mă ia cu nebunie. După care urmează etapa negării, apoi a acceptării, apoi a cumpărării. Apoi a disperării că nici ăsta nu a funcționat.

Dacă e, însă, un lucru care îmi place mult când testez produse e că știu că speranța moare ultima. Și nah, râdem, glumim acum, dar, de-a lungul vremii, chiar am descoperit multe produse bune, care să mă ajute în problemele mele.

Poate chiar cea mai eficientă descoperire a mea de până acum o reprezintă un produs de la Revlon. E vorba despre un fond de ten care nici măcar nu are pretenția că matifiază. Se numește Revlon Candid Natural Finish Anti-Pollution Foundation și rules the world, serios.

Ca să fie treaba treabă, l-am aplicat și fără cremă matifiantă pe dedesubt, fără primer, fără spray de setare a machiajului. M-am destrăbălat, ce să mai.

Și vreau să vă spun scurt și la obiect, chit că-mi omor review-ul din start și că nu mai citește nimeni și că toată lumea dă năvală în magazine și pe net ca să-și cumpere fondul ăsta de ten minunatisim că e cel mai mișto fond de ten încercat de mine (and God have a tried a lot), în termeni de ținut ză shine sub control. Mi se pare cu atât mai tare cu cât nici nu pretinde asta.

El zice că e un fond de ten cu finish natural, că e anti-pollution (asta pe fața ambalajului) și că e medium buildable coverage, că nu are harsh ingredients, că e antioxidant, anti-blue light și oil free.

Aici găsiți lista de ingrediente pentru Revlon Candid Natural Finish Anti-Pollution Foundation, iar eu o să vă las și câteva fotografii făcute cu telefonul. Primele sunt făcute imediat după aplicare, celelalte sunt făcute la mai mult de opt ore după aplicare, în condițiile unei zile nomale, cu multă alergătură prin oraș.

Revlon Candid Natural Finish Anti-Pollution Foundation
Before
Revlon Candid Natural Finish Anti-Pollution Foundation
After

As vrea să adaug că și amabalajul are un mare plus: este vorba despre un tub, dar prevazut cu pompiță. Practic, nu rămâne nici un pic de produs nefolosit, iar dozarea e perfectă.

Ca să nu mă tot lungesc, vă spun sincer că, pentru mine, Revlon Candid Natural Finish Anti-Pollution Foundation e în top trei fonduri de ten încercate vreodată, cu șanse cât se poate de serioase la primul loc.

Sund deja pe terminate cu cel de-al doilea tub, intenționez să îl recumpăr, mi se pare mai tare decât multe fonduri de ten cu pretenții și ușurătoare de portofel.

Dacă aveți întrebări, vă rog să mă întrebați.

2 comentarii

  1. Suna bine, de unde se poate achizitiona?

    • Se găsește mai peste tot, însă eu l-am luat la un preț bun de pe depozituldecsometice.ro, las aici info, am luat pachet cu fond de ten, pudra și corector cu 44 lei:
      Pachet Revlon PhotoReady Candid (Fond Ten 360 Cashew 22 ml + Concealer 005 Fair 10 ml + Pudra Pulbere 001 15 g)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.