Review Yves Rocher Quelques Notes d’Amour: parfumul care întoarce capete

Cred că parfumurile de la Yves Rocher sunt o alegere excelentă şi, de-a lungul anilor, le-am încercat cam pe 70% dintre ele. Într-o perioadă dezvoltasem chiar o obsesie pentru Naturelle, iar acum nu mă mai pot despărți de Quelques Notes d’Amour.

Am şi apa de toaletă şi apa de parfum, îmi plac la fel de mult amândouă, însă primul mi se pare foarte potrivit pentru a fi purtat ziua, în timp ce al doilea e mult mai prețios şi mai puternic, ceea ce îl face mai potrivit pentru o seară elegantă.

yves rocher quelques notes d'amour edtyves rocher quelques notes d'amour edt

Yves Rocher Quelques Notes d’Amour apă de toaletă e un parfum despre care toată lumea mă întreabă atunci când îl port. E un amestesc de fresh, floral şi un strop de dulce-acrişor, într-un echilibru perfect. Mi se pare potrivit atât pentru o zi în oraş, cât şi pentru o escapadă la munte ori la mare.

yves rocher quelques notes d'amour edp

Yves Rocher Quelques Notes d’Amour apă de parfum e mult mai puternic şi, aş spune eu, o idee mai dulce, un dulce pudrat care, la câteva minute după aplicare, capătă nuanțe noi. Se adaptează pielii, astfel că vă sfătuiesc ca, înainte de a le cumpăra, să le încercați. Au un preț bun, în general, dar cei de la Yves Rocher au destul de des promoții, aşa că fiți cu ochii pe ele.

Indiferent însă de ce variantă ați alege dintre cele două, o să vedeți că veți stârni curiozitatea. Cumva, parfumurile de la Yves Rocher, deşi mereu noi şi actuale, au ceva parcă familiar, aduc cu ele un echilibru şi o pace interioară, dau senzația aceea de senin, de seren, de calm, de pace, de linişte.

Gânduri bune şi o toamnă parfumată să aveți! Ne întâlnim şi pe canalul meu de YouTube (aici), vă aştept cu cafeaua gata :)

Photo by chuttersnap on Unsplash

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.