Review WJCON Scented Water Filicudi

WYCON e un brand cu care am făcut cunoștință cu ocazia întâlnirii oficiale a bloggerițelor de beauty December Beauty Bloggers Meeting, în decembrie anul trecut. Atunci, am ales din magazinul din Centrul Vechi, de pe Strada Șelari, nr 7, trei produse.

Despre unul dintre ele, rujul lichid Make-up Artist, v-am povestit într-un review anterior, pe care îl puteți citi aici. Dar pentru că un altul se apropie de final și fac treaba aia cu folositul puțin ca să mă țină mai mult, am zis să vă povestesc și despre acest al doilea produs care m-a încântat.

WYCON Scented Water Filicudi e o apă parfumată, cu persistență excelentă, de mai bine de patru ore, cu un miros dulce vanilat foarte plăcut. E drept, pare a se potrivi mai bine cu vremea o idee mai rece, așa că n-ar fi deloc rău să o luați în calcul toamna aceasta.

wjcon-scented-water-filicudi-2

Ca foarte multe produse frumos mirositoare, și acesta are destul de multe ingrediente cu potențial iritant. Însă eu nu am avut probleme, l-am aplicat acolo unde aplic, de obicei, și parfumurile: în zone cu puls, la încheieturi, în aer și apoi preluând aroma.

Are un amabalaj transparent, cu pulverizator, astfel că știi mereu cât produs mai e. Dacă îmi amintesc bine, a costat 30 și ceva de lei și are 100 ml. Valabilitatea este de 36 luni, de la momentul deschiderii, dar mă îndoiesc că o să rămână neconsumat atâta timp.

Dacă nu vă plac mirosurile dulci (eu mă dau în vânt după ele), știu că mai sunt câteva arome la raft.

Dacă vă nimeriți prin Centrul Vechi și aveți chef de cosmeticale bune, la prețuri accesibile, dați o raită și pe la Wycon. Sigur o să găsiți produse care o să vă facă să reveniți.

Sper că vă e de folos micul meu review. Vă mulțumesc că mă citiți și vă aștept în rubrica de comentarii.

Să aveți o zi frumoasă!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.