REVIEW WJCON Make-up Artist Liquid Lipstick

Am mai multe produse WJCON despre care vreau să vă vorbesc, dar pentru că e deja vară și avem nevoie de culoare, de cât mai multă culare, am ales să încep cu rujul. Așadar, astăzi avem un review WJCON Make-up Artist Liquid Lipstick.

Este vorba despre rujul lichid WJCON Make-up artist Liquid Lipstick în nuanța Fuchsia. E un ruj rezistent, cu consistență lichidă, cu un aplicator clasic, similar celor pentru gloss.

L-am ales într-o sesiune de shopping, când am și descoperit, de altfel, magazinul din Centrul Vechi. Fetele de acolo au fost foarte drăguțe, le-am spus cam ce caut și mi-au arătat toate opțiunile, ofertele și recomandările lor.

Pentru că, de ceva vreme, am o fixație pentru rujurile ceva mai aprinse, am ales această nuanță. Recunosc că am fost sceptică în ceea ce privește rezistența, mai ales că, dacă-mi amintesc bine, a costat în jur de 30 lei. La fel cum am zis că, dacă o să reziste, o să-mi usuce buzele, așa cum mi s-a întămplat cu restul rujurilor rezistente.

wjcon

Ei bine, trebuie să mărturisesc că m-a dat gata. Nu doar că e foarte rezistent, dar nici nu usucă buzele.

Aplicatorul ajută mult, mai ales dacă nu ai o mână sigură, și revii pentur a repara liniile nu tocmai corecte. Îmi place și că nu se usucă în secunda a doua după aplicare, astfel încât, dacă dai pe lângă, mai poți să repari rapid. Are un finish mat, culoarea rămâne puternică de-a lungul întregii zile.

wjcon-swatch

WJCON Make-up artist Liquid Lipstick – câștigă un loc pe raftul meu pentru că:

  • Rezistă toată ziua, fără să fiu stresată să reaplic sau să verific dacă ceva e nelalocul lui. Ca o paranteză, cred că nu e un secret că, dacă mâncați treburi cu ulei, se poate duce, pentru că uleiul asta face. :)
  • Nu usucă buzele. Parol!
  • Îmi place mult nuanța și, chiar dacă nu au un paletar foarte extins, au nuanțe foarte frumoase și potrivite tuturor tipurilor de ten.
  • Îmi place amabalajul: micuț, compact, cu aplicatorul foarte potrivit.

Abia aștept să vă povestesc despre celelalte produse WJCON pe care le-am folosit, grație voucherului primit la December Beauty Bloggers Meeting. Până atunci, dacă aveți drum prin Centrul Vechi, ar fi păcat să nu intrați câteva minute în magazinul de pe Șelari 7.

Să aveți o săptămână frumoasă, liniștită, cu bucurii și cu multă culoare!

Cover phoro via © Shutterstock

4 comentarii

  1. Tocmai mi-am imbogatit si eu colectia de produse Wycon (asta e numele pe care am vazut ca-l au acum pe firma, inainte era Wjcon intr-adevar), si am luat un ruj bestial – cremos, relativ rezistent (nu e unul care sa se laude cu asta), din gama Pure Color. Mai am un fard taupe, gama Coloround si o oja cu sugar effect. Pana acum sunt multumita, dar cred ca o sa incerc si rujul asta :)

  2. Arata foarte bine <3

    Am si eu doua de la ei, cele cu capat dublu (mat & gloss). Imi plac culorile, rezista destul de bine, dar sunt foarte lipicioase :))

  3. ce nuante faine! si eu sunt in cautare de un gloss rezistent , din pacate la mine in oras nu cred ca se gasesc produsele astea :-/

  4. As dori sa stiu cum pot comanda produsele dumneavoastra..Le folosea cand eram in tara in romania…As vrea sa pot face comanda online..multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.