Review Lush Enchanted Eye Cream

Să tot fie o lună de zile de când folosesc, în fiecare seară, crema bio pentru ochi Lush Enchanted Eye Cream și a sosit momentul să împărtășesc impresiile mele despre acest produs.

Cum spuneam, am aplicat-o în fiecare seară, iar o apăsare de pompiță mi-a furnizat exact cantitatea necesară pentru pielea sensibilă din jurul ochilor. Consistența este nici prea cremoasă, nici prea apoasă, iar crema intră destul de repede în piele, eu alegând să tapotez zona, nu să masez cu mișcări stânga-dreapta.

lush-enchanted-eye-cream-2

Ingredientele acestei creme sunt: apă de miere și lavandă, acid stearic, ulei de migdale organic presat la rece, glicerină, ulei de jojoba organic presat la rece, cetearyl alcool, trietanolamină, metilparaben, propilparaben.

Ce efecte a avut Lush Enchanted Eye Cream

Efectele sunt vizibile de la prima aplicare prin însăși natura hidratantă a produsului. După o lună de folosire, nu pot să spun că micile riduri din zona ochilor au dispărut (nici nu cred că o cremă poate face asta, pe planeta Pâmânt sau pe orice altă planetă, ci doar chirugii esteticieni, dar asta e o altă discuție), dar grație proprietăților hidratante, da, pot spune că ridurile par mai estompate.

Eu am observat îmbunătățiri și în ceea ce privește luminozitatea zonei ochilor, cearcănele mele cu siguranță s-au estompat.

De vreo săptămână, aplic Lush Enchanted Eye Cream și dimineața, și am observat că machiajul se fixează bine pe ea, fie că e vorba despre fond de ten sau BB Cream, ori doar de un praf de pudră – și cu primer, și fără primer, chiar dacă în compoziție se regăsesc uleiurile.

Pentru că, mă știți doar, am două mâini stângi, degetul meu pe care se află crema ia, adeseori, o traiectorie ciudată și nimeresc fix în ochi. Ocazie cu care am observat că nu ustură, ochii nu-mi lăcrimează, nu nimic. Deci, pentru neîndemânatice ca mine, produsul e totally safe.

Nu aș vrea deloc să aducem aici în discuție dacă avem sau nu nevoie de cremele de ochi, dacă sunt acestea necesare sau putem folosi orice cremă. Eu folosesc creme formulate pentru zona ochilor atunci când simt că am nevoie de o hidratare superioară. 

Din păcate, în ultima vreme, înainte de a începe să folosesc Lush Enchanted Eye Cream, am fost ceva mai incoerentă cu folosirea acestora. Cu ani în urmă, îmi amintesc, aplicam cremele de ochi cu sfințenie, în fiecare seară și în fiecare dimineață. Obicei la care, iată, m-am întors, și la care nu intenționez să mai renunț prea curând, având în vedere că am observat o îmbunătățire a zonei sensibile a ochilor.

Pentru recipient, Lush Enchanted Eye Cream are două plusuri de la mine: primul pentru că sticla e din plastic reciclat 100%, al doilea pentru că e prevăzut cu pompiță și nu trebuie să-mi introduc degetele în, și anume, cremă.

lush-enchanted-eye-cream-3

Nu în ultimul rând, zic să spun un “Hello, Bianca!“, pentru că, dacă sunteți familiarizate cu produsele Lush, știți că pe fiecare dintre ele e un sticker cu numele persoanei care a făcut produsul.

lush-enchanted-eye-cream-1

Lush Enchanted Eye Cream – câștigă un loc pe raftul meu pentru că:

  • Are o consistență perfectă, din punctul meu de vedere (nici prea cremoasă, nici prea apoasă)
  • Grație acestei consistențe, se absoarbe rapid în piele
  • Mi-a luminat zona ochilor, cearcănele și-au mai pierdut din intensitate
  • Efectul hidratant e imediat și de durată
  • Machiajul nu “alunecă” pe crema de ochi
  • Recipientul este prevăzut cu pompiță și este fabricat din plastic 100% reciclat

Lush Enchanted Eye Cream – nu prea îl iubesc din cauză că:

  • Are lavandă, adică parfum, și nu prea îmi doresc parfum prin creme, mai ales în cele de ochi.

Lush Enchanted Eye Cream (45 grame) costă 92 lei și îl găsiți în oricare dintre magazinele Lush sau pe site.

E un produs pe care intenționez să-l mai țin o vreme în ritualul meu de îngrijire, o cremă cu multe ingrediente naturale care, în cazul meu, a avut efecte bune asupra pielii sensibile din jurul ochilor.

Voi ce cremă folosiți, în prezent, pentru acestă zonă? Ați folosit crema Lush Enchanted Eye Cream? Aș fi curioasă dacă aveți și alte recomandări, firește că nu mă pot opri din a-mi dori să încerc noi și noi produse. Că, deh, așa suntem noi femeile :)

Kisses and hugs, dragilor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.