Review Lierac Hydragenist apă hidratantă revitalizantă

Review Lierac Hydragenist apă hidratantă revitalizantă

Unul dintre produsele care mă însoțește oriunde încă de pe la începutul lunii ianuarie este apa hidratantă revitalizantă Lierac Hydragenist. Momentul în care am reînceput să o folosesc a coincis cu momentul în care terminasem ceea ce eu pot să spun cu mâna pe inimă că a fost produsul anului, respectiv Beauty Elixir de la Caudalie (review aici). Da, OK, acum aștept mulțimile să sară și să-mi spună că e nu știu cum formulat, că are nu știu ce alcool în el, că bla bla. Scurt pe doi: este un produs pe care eu îl i u b e s c și care mi-a făcut e x c e le n t.

Dar să revin, căci vă zic pe repede înainte despre Lierac Hydragenist. Mărturisesc că, având în vedere cât de bine m-am înțeles cu Beauty Elixir, am fost foarte sceptică atunci când am început să îl folosesc pe acesta.

Ce le diferențiază cel mai mult pe cele două este consistența, Lierac Hydragenist fiind ceva mai dens, mai vâscos. De asemenea, după pulverizare, acesta se masează ușor și se absoarbe destul de rapid în piele.

În ultima vreme, tenul a revenit la vechea lui meteahnă și, din pricina oboselii, a stresului și, suspectez, a unui dezechilibru hormonal, lucește ceva mai repede, ceea ce m-a făcut să fiu mai selectivă în privința produselor de hidratare.

Cu Lierac Hydragenist m-am simțit foarte bine, pentru că hidratează, dar nu lasă peliculă grasă. Observasem, de asemenea, până să îl folosesc că, de la schimbarea de temperatură, pe anumite porțiuni, tenul meu era extrem de uscat. Pe aceste zone, în vreo trei aplicări, am rezolvat problema cu Lierac Hydragenist.

Deși în instrucțiuni se specifică faptul că se aplică dimineața, eu l-am folosit adeseori și seara, când am simțit nevoia de ceva mai light ca aplicare decât crema pe care o folosesc ca rutină (review aici).

lierac hydragenist

Trebuie să mai menționez că Lierac Hydragenist contine un complex Hydra O2, inspirat de tehnica estetică a oxigenării pielii, acid hialuronic, frunze de vernonia și un concentrat de vitamine.

Costă în jur de 110 lei și știu că se găsește în farmaciile Help Net.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.