Review Kiehl’s Ultra Facial Cleanser

Kiehl’s Ultra Facial Cleanser este un produs de curățare destinat tuturor tipurilor de ten. Are o formulă de curățare foarte blândă (o chestie complicată cu ceva “sugar-derived glycoside“) care nu usucă și nu înlătură uleiurile naturale ale pielii. Conține ulei de sâmburi de caisă, de avocado, vitamina E și squalane și are un pH echilibrat.

Eu l-am folosit seara, în locul apei micelare sau a altor tipuri de demachianți, și pot spune că e eficient în curățarea oricărui tip de machiaj, mai încărcat sau mai… waterproof.

kiehls ultra facial cleanser

Kiehl’s Ultra Facial Cleanser are o textură ușoară, o consistență medie, nu am simțit nici un miros; în contact cu pielea umezită în prealabil, face spumă destul de repede (grație acelui sugar-derived glycoside, care permite curățarea în profunzime, fără însă a afecta treburile naturale ale pielii).

Cei 30 ml de produs (eu am avut un produs mai mic, parte dintr-un set cu produse Kiehl’s)  mi-au ajuns mult și bine, cred să mă spăl cu el de aproape trei luni, și asta pentru că e suficientă o cantitate foarte mică pentru a curăța și cel mai încăpățănat machiaj.

Un produs full-size conține 150 ml. Kiehl’s Ultra Facial Cleanser e fabricat în SUA și îl găsiți în magazinle Kiehl’s de la noi. Mai multe despre acestea am scris aici, iar aici poți citi pe larg despre consultanța de care poți beneficia în magazinele Kiehl’s din România și despre experiența mea avută cu acest brand în rezolvarea problemelor de ten.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.