Review Elancyl Cellu Slim Night

Review Elancyl Cellu Slim Night

Ne place ori ba, celulita există. Nu ştiu câte dintre noi se pot mândri cu o piele lipsită de celulită fără vreun efort. Sportul ajută foarte mult, dar vă pot spune din experiență că nu orice fel de sport are aceleaşi rezultate în cazul celulitei.

Ce a fost cel mai eficient pentru mine în lupta cu celulita

Pentru mine, cel mai eficient a fost alergatul pe distanțe medii-lungi (10 km+), de două ori pe săptămână. Când nu am putut alerga, din motive de sănătate, nici un alt tip de mişcare nu m-a menținut la rezultatele frumoase obținute prin alergat.

Un alt ajutor eficient în cazul celulitei, tot din proprie experiență, este masajul. În cazul meu, unul energic şi pentru cel puțin 15 minute pe fiecare parte. Contează, însă, foarte mult, şi crema pe care o folosim, iar una dintre cele care mie îmi plac mult este Elancyl Cellu Slim Night.

elancyl cellu slim night pareri

Ce conține și ce face mai exact Elancyl Cellu Slim Night

E drept că, dacă mă uit la ingrediente, începe să par un pic SF: extract de cecropia (planta, nu insecta), cafeină și acceleratorul GP4P… Ceva mă duce cu gândul la acceleratorul de particule… Oricum ar fi, cele trei ingrediente, puse împreună, promit rezultate demonstrate clinic după 14 zile.

Elancyl Cellu Slim Night mai conține extract de ramură de măr verde şi piper Sichuan, care limitează stocarea celulitei, extract natural de iederă, care crește elasticitatea și fermitatea pielii şi, în timpul masajului, susține drenajul fiziologic, pentru a elibera țesuturile de fluidul în exces. În plus, uleiul de șofrănel și de luminița nopții asigură hrănirea pe parcursul nopții pentru o piele fină la trezire.

Cum m-am înțeles eu cu Elancyl Cellu Slim Night

Produsul are o consistență cremoasă, foarte densă, însă dacă este masată corespunzător, se absoarbe foarte bine în piele. Totuşi, lasă un film gras la suprafața pielii, tocmai de aceea mi se pare potrivită pentru a fi utilizată înainte de culcare.

elancyl cellu slim night

Un alt lucru care îmi place este că pe partea interioară a ambalajului se află o schemă cu masajul prin care este recomandată aplicarea acestei creme.

Nici prețul nu este unul neprietenos: Elancyl Cellu Slim Noapte (250ml) se găseşte în farmacii şi costă în jur de 150 lei.

elancyl cellu slim night

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.